Skocz do zawartości

Problem z minami

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Niech ktos cos zrobi z tymi minami albo je oslabic albo cos zeby nie moglybyc stawiane na schodach w przejsciach gdzie sie nie da ich ominac i zeby po smierci gracza ktory postawil mine zeby znikaly. Bo to sie robi denerwujace taka osoba gra tylko minami.

Od tego chyba są perki z minami i klasy aby ich używać...Jak sobie wyobrażasz znikanie min po śmierci gracza...gdzie tu sens?Jak tak bardzo Ci to przeszkadza a akurat nie ma admina to dlaczego nie użyjesz magicznej komendy amx_IP i nie zrobisz ss/znajdziesz moment e HLTV i nie wstawisz na forum?Zajęłoby to niewiele więcej niż napisanie tego tematu.

Ali, spokojnie, zgadam sie z nim, miny w przejsciu to przesada.. "moge je stawiac w przejsciu jesli mozesz je przeskoczyc" zacznijmy od tego ze jesli osoba ma 1 skok a miny sa w rzadku jak mam je ominac? no wlasnie nie da sie, moim zdanie miny nie powinny byc stawiane w przejsciach/schodach/drabinach/oknach. Tyle z mojej strony.

Pozdrawiam Naruto.

• Premium
  •  VIP

Myślałam, że skończy się wreszcie masowe narzekanie na miny. No cóż, @Demon95 naprawdę niewiele czasu zajmie Ci zrobienie screena i wrzucenie na forum czy zawołanie admina na serwer żeby to sprawdził. Jeśli admin jest na serwerze, ma obowiązek zejść na spect i to sprawdzić. Ali ma racje. Co do min to napisałam już, że jeśli miny są tak postawione, ze nie da sie ich przeskoczyć to wystarczy napisać do admina. I naprawdę pisanie tylu tematów dotyczących tego samego nic nie da.  To się robi tylko męczące udzielaniem ciągle tej samej odpowiedzi.

Ehh ludzie zrozumcie, że miny są nieodłączną częścią cod modów..

Zakaz stawiania w przejściach odstraszy ludzi do grania nimi. Zacytuję pewno zdanie, które już tu kiedyś padło przy okazji tematów z minami "To może zakażmy strzelania na otwartej przestrzeni, bo nie ma gdzie się schować"..

To już robi się nudne i nie ma sensu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...