Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2015 #321237 Napisano 22 Sierpnia 2015 Niech ktos cos zrobi z tymi minami albo je oslabic albo cos zeby nie moglybyc stawiane na schodach w przejsciach gdzie sie nie da ich ominac i zeby po smierci gracza ktory postawil mine zeby znikaly. Bo to sie robi denerwujace taka osoba gra tylko minami.
KreatywnyAli Napisano 23 Sierpnia 2015 #321266 Napisano 23 Sierpnia 2015 Od tego chyba są perki z minami i klasy aby ich używać...Jak sobie wyobrażasz znikanie min po śmierci gracza...gdzie tu sens?Jak tak bardzo Ci to przeszkadza a akurat nie ma admina to dlaczego nie użyjesz magicznej komendy amx_IP i nie zrobisz ss/znajdziesz moment e HLTV i nie wstawisz na forum?Zajęłoby to niewiele więcej niż napisanie tego tematu.
Madara. Napisano 23 Sierpnia 2015 #321283 Napisano 23 Sierpnia 2015 Ali, spokojnie, zgadam sie z nim, miny w przejsciu to przesada.. "moge je stawiac w przejsciu jesli mozesz je przeskoczyc" zacznijmy od tego ze jesli osoba ma 1 skok a miny sa w rzadku jak mam je ominac? no wlasnie nie da sie, moim zdanie miny nie powinny byc stawiane w przejsciach/schodach/drabinach/oknach. Tyle z mojej strony. Pozdrawiam Naruto.
Ania Napisano 23 Sierpnia 2015 #321313 Napisano 23 Sierpnia 2015 Myślałam, że skończy się wreszcie masowe narzekanie na miny. No cóż, @Demon95 naprawdę niewiele czasu zajmie Ci zrobienie screena i wrzucenie na forum czy zawołanie admina na serwer żeby to sprawdził. Jeśli admin jest na serwerze, ma obowiązek zejść na spect i to sprawdzić. Ali ma racje. Co do min to napisałam już, że jeśli miny są tak postawione, ze nie da sie ich przeskoczyć to wystarczy napisać do admina. I naprawdę pisanie tylu tematów dotyczących tego samego nic nie da. To się robi tylko męczące udzielaniem ciągle tej samej odpowiedzi.
EvO Napisano 23 Sierpnia 2015 #321324 Napisano 23 Sierpnia 2015 Ehh ludzie zrozumcie, że miny są nieodłączną częścią cod modów.. Zakaz stawiania w przejściach odstraszy ludzi do grania nimi. Zacytuję pewno zdanie, które już tu kiedyś padło przy okazji tematów z minami "To może zakażmy strzelania na otwartej przestrzeni, bo nie ma gdzie się schować".. To już robi się nudne i nie ma sensu.
Gość Guest Napisano 23 Sierpnia 2015 #321334 Napisano 23 Sierpnia 2015 No dobra ale jak ktos gra o 1 w nocy admina nie ma na serwie to co mam zrobic?
Ania Napisano 23 Sierpnia 2015 #321339 Napisano 23 Sierpnia 2015 Przecież jest napisane wyżej co masz robić. Zamykam, nie widze sensu dalej o tym dyskutować.
Ania Napisano 23 Sierpnia 2015 #321340 Napisano 23 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
3
1
1
1
Popularne Dni
23 Sie
7
22 Sie
1
Najaktywniejsi w tym temacie