RuskieFajki90 Napisano 22 Sierpnia 2015 #321210 Udost臋pnij Napisano 22 Sierpnia 2015 1. Nick na TS3: RuskieFajki 聽 2. Wiek: 15 lat 聽 3. Do艣wiadczenie: duze. 聽 4. Mikro (obowi膮zkowe): Oczywiste聽 聽 5. Ile dziennie sp臋dzasz czasu na TS3: bardzo duzo, z rana 3-4h i w nocy 5-6h. 聽 6. Dlaczego w艂a艣nie Ty (Twoje do艣wiadczenie): Mialem juz nie raz wlasnego ts3, pomagalem robic ts3 dla kolegi na swoja siec. Mysle ze mimo mlodego wieku dam rade. Widze ze czesto ludzie potrzebuja pomocy, prosza o rangi i kanaly prywatne. 聽 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: 聽Co moge wprowadzic ? Mysle ze bede wiecej kolegow i przyjacieli zapraszac na ts. Mam nadzieje ze wprowadze duzo ciekawych rzeczy na serwer teamspeak3. 聽 聽 聽 Mysle ze moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie, dacie mi szanse, wykorzystam ja jak bede mogl.聽 聽 Dzieki za pozytywne i negatywne wypowiedzi.聽 聽 Pozdrawiam wszystkich !. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Halo ya Napisano 22 Sierpnia 2015 #321212 Udost臋pnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Jestem Na Tak 聽 -ogar 聽 -Mi艂y 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 22 Sierpnia 2015 #321213 Udost臋pnij Napisano 22 Sierpnia 2015 NIE 聽 - Wiek 聽 - Mutacja 聽 - W膮tpie ,偶e gdzie kolwiek mia艂臋艣 modka/admina na TS. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Halo ya Napisano 22 Sierpnia 2015 #321217 Udost臋pnij Napisano 22 Sierpnia 2015 聽 NIE 聽 - Wiek 聽 - Mutacja 聽 - W膮tpie ,偶e gdzie kolwiek mia艂臋艣 modka/admina na TS. 聽 聽 Mia艂 by艂em i te偶 robi艂em 聽 聽 聽 Pozdrawiam.. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Czarny SpecjalNY Napisano 22 Sierpnia 2015 #321220 Udost臋pnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Jestem na wielki tak 聽 -aktywny 聽 -mi艂y 聽 聽-wiek to tylko liczb -da rade - ogarniety 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
BlackLife Napisano 22 Sierpnia 2015 #321232 Udost臋pnij Napisano 22 Sierpnia 2015 聽 1. Nick na TS3: RuskieFajki聽 2. Wiek: 15 lat 聽 3. Do艣wiadczenie: duze. 聽 4. Mikro (obowi膮zkowe): Oczywiste聽 聽 5. Ile dziennie sp臋dzasz czasu na TS3: bardzo duzo, z rana 3-4h i w nocy 5-6h. 聽 6. Dlaczego w艂a艣nie Ty (Twoje do艣wiadczenie): Mialem juz nie raz wlasnego ts3, pomagalem robic ts3 dla kolegi na swoja siec. Mysle ze mimo mlodego wieku dam rade. Widze ze czesto ludzie potrzebuja pomocy, prosza o rangi i kanaly prywatne. 聽 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: 聽Co moge wprowadzic ? Mysle ze bede wiecej kolegow i przyjacieli zapraszac na ts. Mam nadzieje ze wprowadze duzo ciekawych rzeczy na serwer teamspeak3. 聽 聽 Mysle ze moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie, dacie mi szanse, wykorzystam ja jak bede mogl.聽 Dzieki za pozytywne i negatywne wypowiedzi.聽 Pozdrawiam wszystkich !. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
BlackLife Napisano 22 Sierpnia 2015 #321233 Udost臋pnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Jestem na tak 聽 聽 -du偶o siedzi 聽 -ogarni臋ty 聽 -wiek nie gra roli 聽 -sympatyczny 聽 -zabawny 聽 -dost臋pny 聽 -pomocny 聽 Dla mnie to jest dobry kandydat na moderatora. Mi si臋 wydaj臋 偶e powinien dosta膰 t臋 rol臋 zw艂aszcza 偶e sprawiedliwie post臋puje wobec graczy, i bez wzgl臋du na to czy ma do czynienia z koleg膮 czy z obcym traktuje te osoby TAK SAMO co jest bardzo wa偶ne je艣li chodzi o bycie Moderatorem. 聽 聽 聽 聽 Pozdrawiam 聽 BlackLife )) Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽BobSON Napisano 23 Sierpnia 2015 #321258 Udost臋pnij Napisano 23 Sierpnia 2015 BlackLife po co ten spam? 聽 Jestem na Nie. 聽 - Brak Mutacji 聽 - Wiek 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HaZarD Napisano 23 Sierpnia 2015 #321259 Udost臋pnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Na Nie. 聽 Brak mutacji 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 23 Sierpnia 2015 #321292 Udost臋pnij Napisano 23 Sierpnia 2015 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: 聽Co moge wprowadzic ? Mysle ze bede wiecej kolegow i przyjacieli zapraszac na ts. Mam nadzieje ze wprowadze duzo ciekawych rzeczy na serwer teamspeak3 聽 聽 Wi臋c potrzeba jest ci do tego ranga? Zapewne b臋dziesz ni膮 tylko "szpanowa艂" aby pokaza膰 koleg膮 "jaki jeste艣 fajny". 聽 聽 Dodatkowo: 聽 [quote name="RuskieFajki" post="361272" timestamp="1440280859"][font=verdana, geneva, sans-serif][size=5]1. Nick na TS3: RuskieFajki 2. Wiek: 15 lat 3. Do艣wiadczenie: duze. 4. Mikro (obowi膮zkowe): Oczywiste聽 5. Ile dziennie sp臋dzasz czasu na TS3: bardzo duzo, z rana 3-4h i w nocy 5-6h. 6. Dlaczego w艂a艣nie Ty (Twoje do艣wiadczenie): Mialem juz nie raz wlasnego ts3, pomagalem robic ts3 dla kolegi na swoja siec. Mysle ze mimo mlodego wieku dam rade. Widze ze czesto ludzie potrzebuja pomocy, prosza o rangi i kanaly prywatne. 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: 聽Co moge wprowadzic ? Mysle ze bede wiecej kolegow i przyjacieli zapraszac na ts. Mam nadzieje ze wprowadze duzo ciekawych rzeczy na serwer teamspeak3.[/size][/font] 聽 [font=verdana, geneva, sans-serif][size=5]Mysle ze moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie, dacie mi szanse, wykorzystam ja jak bede mogl.聽[/size][/font] [font=verdana, geneva, sans-serif][size=5]Dzieki za pozytywne i negatywne wypowiedzi.聽[/size][/font] [font=tahoma, geneva, sans-serif][size=5]Pozdrawiam wszystkich !.[/size][/font][/quote] 聽 Jak widzimy ca艂y teks pisany czcionk膮 za co kandydat powinien zosta膰 nagrodzony w odpowiedni spos贸b. 聽 聽 Podsumowuj膮c: 聽 Jestem na nie. M贸g艂bym pos艂u偶y膰 si臋 argumentem "powody wy偶ej" jednak owego uzasadnienia nie wolno stosowa膰 wi臋c musze napisa膰 co艣 od siebie. Jak dla mnie w tym wieku "w艂adza" uderza do g艂owy. Dodatkowo 艂amiesz regulamin na forum za co powiniene艣 by膰 automatycznie skre艣lony. Poza tym spos贸b w jaki napisa艂e艣 podanie "odstrasza". Tak wi臋c nie przekona艂e艣 mnie i podtrzymuj臋 swoje w/w zdanie. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 23 Sierpnia 2015 #321346 Udost臋pnij Napisano 23 Sierpnia 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. 聽 Uzasadnienie: 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi