Skocz do zawarto艣ci

[RuskieFajki] Moderator Ts3

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick na TS3: RuskieFajki

2. Wiek: 15 lat

3. Do艣wiadczenie: duze.

4. Mikro (obowi膮zkowe): Oczywiste聽

5. Ile dziennie sp臋dzasz czasu na TS3: bardzo duzo, z rana 3-4h i w nocy 5-6h.

6. Dlaczego w艂a艣nie Ty (Twoje do艣wiadczenie): Mialem juz nie raz wlasnego ts3, pomagalem robic ts3 dla kolegi na swoja siec. Mysle ze mimo mlodego wieku dam rade. Widze ze czesto ludzie potrzebuja pomocy, prosza o rangi i kanaly prywatne.

7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: 聽Co moge wprowadzic ? Mysle ze bede wiecej kolegow i przyjacieli zapraszac na ts. Mam nadzieje ze wprowadze duzo ciekawych rzeczy na serwer teamspeak3.

Mysle ze moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie, dacie mi szanse, wykorzystam ja jak bede mogl.聽

Dzieki za pozytywne i negatywne wypowiedzi.聽

Pozdrawiam wszystkich !.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

1. Nick na TS3: RuskieFajki

6. Dlaczego w艂a艣nie Ty (Twoje do艣wiadczenie): Mialem juz nie raz wlasnego ts3, pomagalem robic ts3 dla kolegi na swoja siec. Mysle ze mimo mlodego wieku dam rade. Widze ze czesto ludzie potrzebuja pomocy, prosza o rangi i kanaly prywatne.

7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: 聽Co moge wprowadzic ? Mysle ze bede wiecej kolegow i przyjacieli zapraszac na ts. Mam nadzieje ze wprowadze duzo ciekawych rzeczy na serwer teamspeak3.

Mysle ze moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie, dacie mi szanse, wykorzystam ja jak bede mogl.聽

Dzieki za pozytywne i negatywne wypowiedzi.聽

Pozdrawiam wszystkich !.

Odno艣nik do komentarza

Jestem na tak

-du偶o siedzi

-ogarni臋ty

-wiek nie gra roli

-sympatyczny

-zabawny

-dost臋pny

-pomocny

Dla mnie to jest dobry kandydat na moderatora. Mi si臋 wydaj臋 偶e powinien dosta膰 t臋 rol臋 zw艂aszcza 偶e sprawiedliwie post臋puje wobec graczy, i bez wzgl臋du na to czy ma do czynienia z koleg膮 czy z obcym traktuje te osoby TAK SAMO co jest bardzo wa偶ne je艣li chodzi o bycie Moderatorem.

Pozdrawiam

BlackLife :)))

Odno艣nik do komentarza

7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: 聽Co moge wprowadzic ? Mysle ze bede wiecej kolegow i przyjacieli zapraszac na ts. Mam nadzieje ze wprowadze duzo ciekawych rzeczy na serwer teamspeak3

Wi臋c potrzeba jest ci do tego ranga? Zapewne b臋dziesz ni膮 tylko "szpanowa艂" aby pokaza膰 koleg膮 "jaki jeste艣 fajny".

Dodatkowo:

[quote name="RuskieFajki" post="361272" timestamp="1440280859"][font=verdana, geneva, sans-serif][size=5]1. Nick na TS3: RuskieFajki
7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: 聽Co moge wprowadzic ? Mysle ze bede wiecej kolegow i przyjacieli zapraszac na ts. Mam nadzieje ze wprowadze duzo ciekawych rzeczy na serwer teamspeak3.[/size][/font]
聽
[font=verdana, geneva, sans-serif][size=5]Mysle ze moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie, dacie mi szanse, wykorzystam ja jak bede mogl.聽[/size][/font]
[font=verdana, geneva, sans-serif][size=5]Dzieki za pozytywne i negatywne wypowiedzi.聽[/size][/font]
[font=tahoma, geneva, sans-serif][size=5]Pozdrawiam wszystkich !.[/size][/font][/quote]

Jak widzimy ca艂y teks pisany czcionk膮 za co kandydat powinien zosta膰 nagrodzony w odpowiedni spos贸b.

Podsumowuj膮c:

Jestem na nie. M贸g艂bym pos艂u偶y膰 si臋 argumentem "powody wy偶ej" jednak owego uzasadnienia nie wolno stosowa膰 wi臋c musze napisa膰 co艣 od siebie. Jak dla mnie w tym wieku "w艂adza" uderza do g艂owy. Dodatkowo 艂amiesz regulamin na forum za co powiniene艣 by膰 automatycznie skre艣lony. Poza tym spos贸b w jaki napisa艂e艣 podanie "odstrasza". Tak wi臋c nie przekona艂e艣 mnie i podtrzymuj臋 swoje w/w zdanie.

Odno艣nik do komentarza

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko.

Uzasadnienie:

Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...