Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2015 #321201 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): okolo 23. 22-08-15 Nick admina/gracza, który zawinił: DI@BELEK Dowody: - Świadkowie:- Uzasadnienie: Admin o tym nicku wyrzucił mnie z servera za użycie min. Kilka razy w nie wlecial i grozil banem jak sie nie ogarne ^^ . Miny byly zastosowane w dozwolonych miejscach . Prosze zeby taka sytuacja sie wiecej nie powtorzyla . Nie podaje swiadkow ani dowodow . Po prostu chce zeby gracz o tym nicku zostal poinformowany ze jezeli ginie ^^ to niech sie nie denerwuje i nie utrudnia innym gracza gry . z Gory dziekuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 22 Sierpnia 2015 #321205 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Musisz zaprezentować dowód inaczej nic nie zrobimy ,masz na to 24 h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 22 Sierpnia 2015 #321209 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Drogi panie, miny stawiałeś na respie, oraz w dozwolonych miejscach. Ostrzegłem cie na @@, lecz zrobiłeś to drugi raz, postanowiłem że jest taka godzina że bana ci dawać nie będe i dałem ci kicka. Logi mogą być sprawdzone co ci napisałem na @@ "West Coast, miny ogarnij" Jeszcze groźisz mi na serwerze że strace admina.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Sierpnia 2015 #321478 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Miny nie byly stawiane na respie wiec sie teraz nie wykrecaj ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Sierpnia 2015 #320044 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Brak dowodów w związku z czym skarga nie będzie rozpatrywana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Sierpnia 2015 #320045 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi