*_*Anonimowy*_* Napisano 7 godzin temu #724977 Udostępnij Napisano 7 godzin temu Imię:Rafał Wiek:18 Czas spędzony na forum: Trochę tego jest a będzie jeszcze więcej Doświadczenie w moderowaniu: Na razie nie posiadam. Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Nie kiedyś musi być ten pierwszy raz Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?:Nie Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:2,3 godz zależy od dnia Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?:Z tego co widzę jest tylko jeden moderator także myślę że przyda się podatkowa pomoc często jestem aktywny na forum i mogę szybko coś ogarnąć. Nie jestem osobą konfliktową także myślę że się dogadam z każdym. Nigdy nie pełniłem funcij moderatora także będzie to coś nowego i myślę że sobie poradzę. Patusiara 128 dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi