*_*Anonimowy*_* Napisano Środa o 14:51 #724977 Udostępnij Napisano Środa o 14:51 Imię:Rafał Wiek:18 Czas spędzony na forum: Trochę tego jest a będzie jeszcze więcej Doświadczenie w moderowaniu: Na razie nie posiadam. Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Nie kiedyś musi być ten pierwszy raz Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?:Nie Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:2,3 godz zależy od dnia Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?:Z tego co widzę jest tylko jeden moderator także myślę że przyda się podatkowa pomoc często jestem aktywny na forum i mogę szybko coś ogarnąć. Nie jestem osobą konfliktową także myślę że się dogadam z każdym. Nigdy nie pełniłem funcij moderatora także będzie to coś nowego i myślę że sobie poradzę. Patusiara 128 dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born #ZW Napisano 8 godzin temu Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #725220 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 godzin temu Widzę, że nikt się jeszcze nie wypowiedział - zatem... Jestem na Tak Przyda się kolejna para rąk do pomocy, szczególnie w takim przypadku świeżej krwi. Jak widać efekty będą obustronne. Użytkownicy mogą Ciebie w ogóle nie kojarzyć. Myślę, że to jest jeden z powodów ciszy w tym podaniu. Natomiast nie uważam to za problem osobiście. Tak czy inaczej, powodzenia w rekrutacji *_*Anonimowy*_* dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 3 godziny temu #725246 Udostępnij Napisano 3 godziny temu Jeśli chce Ci się zaglądać na to forum i nie robić nic więcej niż dotychczas to masz moje TAK *_*Anonimowy*_* dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi