*_*Anonimowy*_* Napisano Środa o 14:51 Admin CS 1.6 PAINTBALL #724977 Udostępnij Napisano Środa o 14:51 Imię:Rafał Wiek:18 Czas spędzony na forum: Trochę tego jest a będzie jeszcze więcej Doświadczenie w moderowaniu: Na razie nie posiadam. Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Nie kiedyś musi być ten pierwszy raz Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?:Nie Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:2,3 godz zależy od dnia Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?:Z tego co widzę jest tylko jeden moderator także myślę że przyda się podatkowa pomoc często jestem aktywny na forum i mogę szybko coś ogarnąć. Nie jestem osobą konfliktową także myślę że się dogadam z każdym. Nigdy nie pełniłem funcij moderatora także będzie to coś nowego i myślę że sobie poradzę. Patusiara 128 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born #ZW Napisano Piątek o 10:09 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #725220 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano Piątek o 10:09 Widzę, że nikt się jeszcze nie wypowiedział - zatem... Jestem na Tak Przyda się kolejna para rąk do pomocy, szczególnie w takim przypadku świeżej krwi. Jak widać efekty będą obustronne. Użytkownicy mogą Ciebie w ogóle nie kojarzyć. Myślę, że to jest jeden z powodów ciszy w tym podaniu. Natomiast nie uważam to za problem osobiście. Tak czy inaczej, powodzenia w rekrutacji *_*Anonimowy*_* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano Piątek o 15:45 #725246 Udostępnij Napisano Piątek o 15:45 Jeśli chce Ci się zaglądać na to forum i nie robić nic więcej niż dotychczas to masz moje TAK *_*Anonimowy*_* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 4 godziny temu Premium #725422 Udostępnij Napisano 4 godziny temu Fajnie, że zgłasza się ktoś, kto nie miał jeszcze okazji pełnić u nas roli Moderatora - dawno nie było takiej sytuacji. To będzie dla nas coś świeżego, a jak wiadomo, z nowego ziarna może wyrosnąć coś ciekawego. No i oczywiste jest to, że kolejna para rąk do pomocy. Podsumowując: brak przeciwskazań z mojej strony. Witam w zespole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 4 godziny temu Premium #725423 Udostępnij Napisano 4 godziny temu Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi