umiem grac? Napisano 22 Sierpnia 2015 #316786 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Witam Otóż rano grałem na serwerze wszystko gra. Wchodzę o godzinie 17:30 i co? Nie ma mojej premki Kapitana... Kapitana kupiłem około 2 tyg (nawet mniej) i nie ma. W tym okresie powinien skończyć mi się Morderca, a nie obie klasy naraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 22 Sierpnia 2015 #321125 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś się do mnie na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 22 Sierpnia 2015 #321126 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi