logiś Napisano 22 Sierpnia 2015 #321020 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Witam Was, nie będzie mnie przez mniej więcej 2 tygodnie, jadę do szpitala i będę miał operacje. Mam nadzieję, że szybko do Was wrócę z lepszym skillem Teraz przejdę do najważniejszych spraw, na forum zastąpi mnie happy, nasu ma napisać kiedy następny trening i proszę żebyście codziennie wchodzili na forum i to sprawdzali oraz byli obecni na tym treningu. Na serwerze oraz na ts o porządek mają dbać wszyscy moderatorzy, którzy są na ts. Pozdrawiam ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadzik Napisano 22 Sierpnia 2015 #321021 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Wracaj do formy mordo ! BO sam chyba nie dam rady wali ace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 22 Sierpnia 2015 #321039 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 No problem my friends Wracaj cały oraz zdrowy ,kij ze skillem ,zdrowie ważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 24 Sierpnia 2015 #321758 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Ja już wróciłem praktycznie w razie co pw na forum do mnie od wtorku ogarne wsio , zamykam aby nie bylo spamu logis sporo wyjasnil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi