SUNN. Napisano 21 Sierpnia 2015 #320869 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 [P] Skąd dokładnie jesteś? Kraków :3 [P] Czy to "O)))" to motyw z Dragon Ball'a? Nie. Sunn O))) to nazwa ekipy wykonująca drone doom (świetnie nadaje się do horrorów) [P] Dlaczego nynek? Bo od tyłu to Kenyn [P] Lubisz być zaczepiamy? Przez płeć piękną zawsze i wszędzie [P] Bijesz się na gołe klaty? Rzadko, bo jak zdejmę koszulkę to kobiety mdleją. [P] Wszystkiego najlepszego. Ile to już do emeryturki brakuje? Dzięki całe 43 lata harówki... [P] Jak tam po awansie? Spoko, to nie pierwszyzna dla mnie [P] Lubisz Rudego (czyt. Wandiego)? Jasne, Wandi morda moja Wandiś [P] Jesteś moim kumplem? Ba, nawet mordą [P] Kto jest najlepszym adminem ? HLTV - zawsze bezstronne! A tak na serio to jest kilku najlepszych ale chciałbym wyróżnić moją białą Czarną :* [P] Lubisz marchwie? Tak, pod warunkiem że jest pomarańczowa [P] Kto to Wandiś? Kumpel i ruda morda [P] Masz dziewczynę? Tak, od 3 lat w związku z Geologią [P] W końcu się doczekałeś? Tak, przyjechał o 12 w końcu. [P] Bycia moim szefem? Bycia albo nie bycia, to jest zapycia. [P] Lubisz mnie? Zależy którą nogą wstanę [P] Czemu jesteś taki suaby? Bo mama mi powiedziała, że trzeba uszczęśliwiać innych, więc daje się bić [P] Jak owoc lubisz najbardziej? Raczej wszystkie prócz suszonych śliwek. [P] Jak znalazłeś się na MH? Miałem dość poprzedniej serwerowni gdzie chciałem dużo zrobić a rzucano mi kłody pod nogi. [P] Jak masz na imię? Mirek, ale mówią mi Janusz bo mam na imię Sebastian. [P] Najlepszy użytkownik na forum? Wielu jest takich [P] Lubisz nynka ? Oczywiście. "Nie lubię Nynka" to oksymoron :3 @Galan [P] Masz dziewczyne? Tak, od 3 lat w związku z Geologią [P] Lubię chłopców? Jeśli tak to Twój wybór :DD [P] Ulubione piwo? Chyba nie mam ulubionego. Piwo to piwo, wypije każde ale z prawdziwym smakiem to jakieś ciemne popijam. PS. STO LATEK Dzięki @Jellyfish. [P] Dlaczego Sunn? Od nazwy zespołu, który mnie kiedyś bardzo zaskoczył a że nic bardziej oryginalnego nie miałem pod ręką to tak zostało ;> [P] Ulubione jedzonko? Długo wymieniać naleśniki ze szpinakiem, makaron z brokułami, spagetti z tuńczykiem, barszcz czerwony, wszelakie sałatki (najlepiej bez Fety) [P] Kolor oczu? Wielokolorowe (zielone, szare, niebieskie) ale najczęściej i najbardziej są zielone [P] Jakie imię żeńskie lubisz najbardziej? Maja, Liwia [P] Dlaczego Jelly? Jellyfish mi się za bardzo z paleontologią kojarzy, poza tym Jelly jest słodko zdroniale :* [P] Co chciałbyś zmienić na MH? Ciężkie pytanie, póki co chyba nic, wyjdzie w praniu ;> [P] Czytasz książki? Teraz czytam jak czas pozwoli, a jeśli pozwala to chłonę tytuł za tytułem [P] Lubisz dzieci? Taaaak, obudził się we mnie instynkt ojcowski ;D [P] Ulubiony film? "Ptaki", "Podziemny Krąg", "Psychoza" [P] Twoja ksywka? Ojjj Seba, Sebix, Sebeusz, Bastuś, Biustuś, Sebak, Bastian [P] Rozmiar bucika? 42-44 [P] Ulubiony smak lodów? Kinder Bueno lub Straciatella w ulubionej lodziarni, gdzie robią własne lody i smaki [P] Masz rodzeństwo? Dwójkę - młodszego brata i jeszcze młodszą siostrę [P] Jakie masz plany na przyszłość? Skończyć geologię, dokończyć kursy no i potem stała praca [P] Ulubiony sport? Piłka nożna, rugby, siatkówka [P] Jedno z Twoich marzeń to.. ? Polecieć na Islandię [P] Lubisz gotować? Oczywiście [P] Morze czy góry? Góry [P] Brunetki, blondynki czy może szatynki? Albo rude? Wszystkie, Ona ma mieć to coś [P] Ulubiona pora roku? Lato [P] Dlaczego palisz? :c Stres, nie paląc coś mnie omija przy pogaduszkach i tak po prostu [P] Kogo chcesz pozdrowić ? Jellyfish, Czarną, Happy'ego, NYNKA i całą ekipę MH :3 [P] Wandi to..? Ruda morda i kumpel [P] Czego nie lubisz? Hipokryzji, pajaców JP na 100%, narkotyków [P] Co lubisz najbardziej? Gorące kakao, książka, fotel i papieros :3 [P] Masz jakiegoś zwierzaka? Jeśli tak może nam coś powiesz o nim ? Dwa psiaki, obydwa kundle - Mrówka (10 lat) i Perła (2-3 lata) co jedna to bardziej udana psotka ale są kochane [P] Pijesz kawę? Już nie [P] Męczę Cię już? Ani trochę, gadatliwy jestem [P] Kiedy mnie odwiedzisz? Jak otworzysz drzwi Pozdrówki Sunny ;** Nawzajem :** [P] Zimne czy ciepłe piwo? Zimne, ciepły tylko grzaniec ;d [P] Dlaczego Sunn? Wyjasniałem Jelly i Sakku [P] Ulubiony Sport? Piłka nożna, rugby, siatkówka @Surfer [P]Jak się nazywasz ? Sebastian [P]Ile masz lat? 24 i 5 dni [P]Skąd pomysł na twój nick ? Wyjasniałem Jelly i Sakku [P]Zagrasz że mną na cod 80k? Może ale raczej stronię od COD/BF [P]Co byś chciał zmienić na M-H? Póki co nic, wyjdzie w praniu [P]Kto jest twoim ulubionym użytkownikiem /adminem na sieci? HLTV i Nynek [P]Lubisz mnie? Może [P]Czym się zajmujesz? Studiuję geologię, pracuję dorywczo [P]Masz jakieś hobby? Łapanie burz i wyładowań, trochę meteorologii, geologia, Barclays Premier League [P]Posiadasz jakieś zwierzątko? 2 psiaki (Jelly pisałem ^^) [P]Jak się czujesz na M-H? Dobrze, bardzo dobrze [P]Jak się czujesz z awansem? Sodówka nie uderzyła nie pierwszy raz jestem już opiekunem, więc jedyne co czułem to ciekawość co zastanę na FTP [P]Kogo nominujesz ? midw aka Surfer [P]Real Madryt czy FC Barcelona? Real [P]Czy uprawiasz jakas dyscyplinę sportową ? Obecnie wszystko w zawieszeniu - problemy zdrowotne. Ale grałem w piłkę nożną i rugby. Trochę Lacrossem się zacząłem interesować ale brakło czasu i zdrowia. [P]Masz jakiegoś ulubionego piłkarza? Juninho Pernambucano, Zidane, Henry. Z obecnych takiego naj naj nie mam ale mam dość spore grono, które obserwuję i lubię. @Chudy [P] Odpowiesz na pytania? PLZ Nigdy w życiu. [P] Co wolisz. Wódkę czy piwo ? Piwo [P] Lubisz mnie trochę ? Noooo znajdzie się taka iskiereczka [P] Ulubiony serwer w cs 1,6 ? DD2/INF oczywiście, ale nie gardzę DM, OnlyDD2, FFA, TP. Mody ZM, JB, KZ, COD, BF i reszta mnie nie bawią [P] Trenujesz coś? Obecnie ze względu na zdrowie nie, ale trenowałem piłkę nożną i rugby. [P] Koszykówka czy Piłka nożna? Piłka nożna [P] Oglądasz seriale? Jasne, zdecydowanie bardziej je wolę od filmów [P] Jak tak to jakie? Obecnie Wikingowie, czekam na Sherlocka, Hannibala musze dokończyć, The Knick i wiele starych (Friends, Różowe Lata 70 itp itd). Od razu uprzedzę - nie trawie Gry o Tron, The Walking Dead i Breaking Bad czeka na drugą szansę [P] Najpierw masa, a potem? Kolejne piwo! Wiadomo - rzeźba! [P] Kto jest najlepszym graczem CS'a i dlaczego uważasz, że jest to Nynek? Bo Nynek to Nynek i tylko on ma Nynek-Movement [P] Ćwiczysz na siłowni? Obecnie nie - zdrowie ;3 [P] Gdzie jest Nemo? W Pacanowie kozy kuje [P] Co powie ryba? Nic nie powie bo nabrała wody w usta [P] O czym myślałby stół, gdyby myślał? Że w CSa musi grać jak drewno [P] Chcesz mój autograf? Jasne! [P] Będziesz starał się jeszcze o jakąś funkcję? Raczej nie, październik nadchodzi [P] Kim chciałbyś zostać w przyszłości? Astronautą, ale zostanę (mam nadzieję) o wiele bardziej przyziemnym pracownikiem - geologiem [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? Grać, czytać, majsterkować [P] Gdzie mieszkasz? na I piętrze w domu pod Krakowem [P] Jak długo jesteś już na Multi-Gówno? Niestety nigdy tam nie byłem [P] Jakie było Twoje największe marzenie? Spełniło się? Jeszcze nie chciałbym polecieć na Islandię. [P] Z czego jesteś dumny? Z tego, że coraz więcej Polaków rozumie jaką ciemnotę do głowy wsadzają i lub próbują wsadzać media, politycy i kościół. [P] Dd2 czy inferno? DD2 [P] BMW czy AUDI? Audi [P] Pizza czy sałatka? Pizza z sałatką..? Obecnie sałatka EL narco] [P] Skąd pobierasz odpały i czy mi podeślesz coś nowego ? Pobieram z www.elnarcozbieranadom.com Spoko, potem Ci podeślę 2 kartony na łóżko [P] Jakiego koloru jest czerwony maluch ? Zielonego, bo czerwony świeci na niebiesko. [P] I Kiedy kupisz sobie komputer ? Jak mi podłącza prąd i jak mama odda kabel od internetu. Miłej lektury, a za tydzień niech się napoci ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 21 Sierpnia 2015 #320870 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Nice rudy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 21 Sierpnia 2015 #320871 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Nabijam posta. Spoko odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jellyfish. Napisano 21 Sierpnia 2015 #320904 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Też lubię naleśniki ze szpinakiem, i zawsze kupuję te same lody Dobre odpowiedzi Sunny ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 22 Sierpnia 2015 #320934 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Spoko pytania Tylko real Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 22 Sierpnia 2015 #321070 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Oksymoron XDDD Oczywiście, że ulubiony Szpinaku nawet bym nie tknął Mieszkasz niedaleko, więc jeśli hajs się będzie zgadzał to kiedyś się spotkamy i dostaniesz ten autograf BMW jednak lepsze Kolejna osoba za REAL MADRYT! <3 Dobre odpowiedzi ziomuś! Iiiiii czekam z kosą na dd2#2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 22 Sierpnia 2015 #321075 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bo tak! Napisano 22 Sierpnia 2015 #321173 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Dobrre + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Sierpnia 2015 #321388 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Chłopie nie wiem kto Cię uczył, ale wybrałeś złą część Hiszpanii... Generalnie odpowiedzi dobre, trochę się "napracowałeś". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 24 Sierpnia 2015 #321713 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi