SUNN. Napisano 21 Sierpnia 2015 #320869 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 [P] Skąd dokładnie jesteś? Kraków :3 [P] Czy to "O)))" to motyw z Dragon Ball'a? Nie. Sunn O))) to nazwa ekipy wykonująca drone doom (świetnie nadaje się do horrorów) [P] Dlaczego nynek? Bo od tyłu to Kenyn [P] Lubisz być zaczepiamy? Przez płeć piękną zawsze i wszędzie [P] Bijesz się na gołe klaty? Rzadko, bo jak zdejmę koszulkę to kobiety mdleją. [P] Wszystkiego najlepszego. Ile to już do emeryturki brakuje? Dzięki całe 43 lata harówki... [P] Jak tam po awansie? Spoko, to nie pierwszyzna dla mnie [P] Lubisz Rudego (czyt. Wandiego)? Jasne, Wandi morda moja Wandiś [P] Jesteś moim kumplem? Ba, nawet mordą [P] Kto jest najlepszym adminem ? HLTV - zawsze bezstronne! A tak na serio to jest kilku najlepszych ale chciałbym wyróżnić moją białą Czarną :* [P] Lubisz marchwie? Tak, pod warunkiem że jest pomarańczowa [P] Kto to Wandiś? Kumpel i ruda morda [P] Masz dziewczynę? Tak, od 3 lat w związku z Geologią [P] W końcu się doczekałeś? Tak, przyjechał o 12 w końcu. [P] Bycia moim szefem? Bycia albo nie bycia, to jest zapycia. [P] Lubisz mnie? Zależy którą nogą wstanę [P] Czemu jesteś taki suaby? Bo mama mi powiedziała, że trzeba uszczęśliwiać innych, więc daje się bić [P] Jak owoc lubisz najbardziej? Raczej wszystkie prócz suszonych śliwek. [P] Jak znalazłeś się na MH? Miałem dość poprzedniej serwerowni gdzie chciałem dużo zrobić a rzucano mi kłody pod nogi. [P] Jak masz na imię? Mirek, ale mówią mi Janusz bo mam na imię Sebastian. [P] Najlepszy użytkownik na forum? Wielu jest takich [P] Lubisz nynka ? Oczywiście. "Nie lubię Nynka" to oksymoron :3 @Galan [P] Masz dziewczyne? Tak, od 3 lat w związku z Geologią [P] Lubię chłopców? Jeśli tak to Twój wybór :DD [P] Ulubione piwo? Chyba nie mam ulubionego. Piwo to piwo, wypije każde ale z prawdziwym smakiem to jakieś ciemne popijam. PS. STO LATEK Dzięki @Jellyfish. [P] Dlaczego Sunn? Od nazwy zespołu, który mnie kiedyś bardzo zaskoczył a że nic bardziej oryginalnego nie miałem pod ręką to tak zostało ;> [P] Ulubione jedzonko? Długo wymieniać naleśniki ze szpinakiem, makaron z brokułami, spagetti z tuńczykiem, barszcz czerwony, wszelakie sałatki (najlepiej bez Fety) [P] Kolor oczu? Wielokolorowe (zielone, szare, niebieskie) ale najczęściej i najbardziej są zielone [P] Jakie imię żeńskie lubisz najbardziej? Maja, Liwia [P] Dlaczego Jelly? Jellyfish mi się za bardzo z paleontologią kojarzy, poza tym Jelly jest słodko zdroniale :* [P] Co chciałbyś zmienić na MH? Ciężkie pytanie, póki co chyba nic, wyjdzie w praniu ;> [P] Czytasz książki? Teraz czytam jak czas pozwoli, a jeśli pozwala to chłonę tytuł za tytułem [P] Lubisz dzieci? Taaaak, obudził się we mnie instynkt ojcowski ;D [P] Ulubiony film? "Ptaki", "Podziemny Krąg", "Psychoza" [P] Twoja ksywka? Ojjj Seba, Sebix, Sebeusz, Bastuś, Biustuś, Sebak, Bastian [P] Rozmiar bucika? 42-44 [P] Ulubiony smak lodów? Kinder Bueno lub Straciatella w ulubionej lodziarni, gdzie robią własne lody i smaki [P] Masz rodzeństwo? Dwójkę - młodszego brata i jeszcze młodszą siostrę [P] Jakie masz plany na przyszłość? Skończyć geologię, dokończyć kursy no i potem stała praca [P] Ulubiony sport? Piłka nożna, rugby, siatkówka [P] Jedno z Twoich marzeń to.. ? Polecieć na Islandię [P] Lubisz gotować? Oczywiście [P] Morze czy góry? Góry [P] Brunetki, blondynki czy może szatynki? Albo rude? Wszystkie, Ona ma mieć to coś [P] Ulubiona pora roku? Lato [P] Dlaczego palisz? :c Stres, nie paląc coś mnie omija przy pogaduszkach i tak po prostu [P] Kogo chcesz pozdrowić ? Jellyfish, Czarną, Happy'ego, NYNKA i całą ekipę MH :3 [P] Wandi to..? Ruda morda i kumpel [P] Czego nie lubisz? Hipokryzji, pajaców JP na 100%, narkotyków [P] Co lubisz najbardziej? Gorące kakao, książka, fotel i papieros :3 [P] Masz jakiegoś zwierzaka? Jeśli tak może nam coś powiesz o nim ? Dwa psiaki, obydwa kundle - Mrówka (10 lat) i Perła (2-3 lata) co jedna to bardziej udana psotka ale są kochane [P] Pijesz kawę? Już nie [P] Męczę Cię już? Ani trochę, gadatliwy jestem [P] Kiedy mnie odwiedzisz? Jak otworzysz drzwi Pozdrówki Sunny ;** Nawzajem :** [P] Zimne czy ciepłe piwo? Zimne, ciepły tylko grzaniec ;d [P] Dlaczego Sunn? Wyjasniałem Jelly i Sakku [P] Ulubiony Sport? Piłka nożna, rugby, siatkówka @Surfer [P]Jak się nazywasz ? Sebastian [P]Ile masz lat? 24 i 5 dni [P]Skąd pomysł na twój nick ? Wyjasniałem Jelly i Sakku [P]Zagrasz że mną na cod 80k? Może ale raczej stronię od COD/BF [P]Co byś chciał zmienić na M-H? Póki co nic, wyjdzie w praniu [P]Kto jest twoim ulubionym użytkownikiem /adminem na sieci? HLTV i Nynek [P]Lubisz mnie? Może [P]Czym się zajmujesz? Studiuję geologię, pracuję dorywczo [P]Masz jakieś hobby? Łapanie burz i wyładowań, trochę meteorologii, geologia, Barclays Premier League [P]Posiadasz jakieś zwierzątko? 2 psiaki (Jelly pisałem ^^) [P]Jak się czujesz na M-H? Dobrze, bardzo dobrze [P]Jak się czujesz z awansem? Sodówka nie uderzyła nie pierwszy raz jestem już opiekunem, więc jedyne co czułem to ciekawość co zastanę na FTP [P]Kogo nominujesz ? midw aka Surfer [P]Real Madryt czy FC Barcelona? Real [P]Czy uprawiasz jakas dyscyplinę sportową ? Obecnie wszystko w zawieszeniu - problemy zdrowotne. Ale grałem w piłkę nożną i rugby. Trochę Lacrossem się zacząłem interesować ale brakło czasu i zdrowia. [P]Masz jakiegoś ulubionego piłkarza? Juninho Pernambucano, Zidane, Henry. Z obecnych takiego naj naj nie mam ale mam dość spore grono, które obserwuję i lubię. @Chudy [P] Odpowiesz na pytania? PLZ Nigdy w życiu. [P] Co wolisz. Wódkę czy piwo ? Piwo [P] Lubisz mnie trochę ? Noooo znajdzie się taka iskiereczka [P] Ulubiony serwer w cs 1,6 ? DD2/INF oczywiście, ale nie gardzę DM, OnlyDD2, FFA, TP. Mody ZM, JB, KZ, COD, BF i reszta mnie nie bawią [P] Trenujesz coś? Obecnie ze względu na zdrowie nie, ale trenowałem piłkę nożną i rugby. [P] Koszykówka czy Piłka nożna? Piłka nożna [P] Oglądasz seriale? Jasne, zdecydowanie bardziej je wolę od filmów [P] Jak tak to jakie? Obecnie Wikingowie, czekam na Sherlocka, Hannibala musze dokończyć, The Knick i wiele starych (Friends, Różowe Lata 70 itp itd). Od razu uprzedzę - nie trawie Gry o Tron, The Walking Dead i Breaking Bad czeka na drugą szansę [P] Najpierw masa, a potem? Kolejne piwo! Wiadomo - rzeźba! [P] Kto jest najlepszym graczem CS'a i dlaczego uważasz, że jest to Nynek? Bo Nynek to Nynek i tylko on ma Nynek-Movement [P] Ćwiczysz na siłowni? Obecnie nie - zdrowie ;3 [P] Gdzie jest Nemo? W Pacanowie kozy kuje [P] Co powie ryba? Nic nie powie bo nabrała wody w usta [P] O czym myślałby stół, gdyby myślał? Że w CSa musi grać jak drewno [P] Chcesz mój autograf? Jasne! [P] Będziesz starał się jeszcze o jakąś funkcję? Raczej nie, październik nadchodzi [P] Kim chciałbyś zostać w przyszłości? Astronautą, ale zostanę (mam nadzieję) o wiele bardziej przyziemnym pracownikiem - geologiem [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? Grać, czytać, majsterkować [P] Gdzie mieszkasz? na I piętrze w domu pod Krakowem [P] Jak długo jesteś już na Multi-Gówno? Niestety nigdy tam nie byłem [P] Jakie było Twoje największe marzenie? Spełniło się? Jeszcze nie chciałbym polecieć na Islandię. [P] Z czego jesteś dumny? Z tego, że coraz więcej Polaków rozumie jaką ciemnotę do głowy wsadzają i lub próbują wsadzać media, politycy i kościół. [P] Dd2 czy inferno? DD2 [P] BMW czy AUDI? Audi [P] Pizza czy sałatka? Pizza z sałatką..? Obecnie sałatka EL narco] [P] Skąd pobierasz odpały i czy mi podeślesz coś nowego ? Pobieram z www.elnarcozbieranadom.com Spoko, potem Ci podeślę 2 kartony na łóżko [P] Jakiego koloru jest czerwony maluch ? Zielonego, bo czerwony świeci na niebiesko. [P] I Kiedy kupisz sobie komputer ? Jak mi podłącza prąd i jak mama odda kabel od internetu. Miłej lektury, a za tydzień niech się napoci ! Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/18339-q38a-vol32-sunn-o-odpowiedzi/ Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 21 Sierpnia 2015 Premium #320870 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Nice rudy ! Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/18339-q38a-vol32-sunn-o-odpowiedzi/#findComment-320870 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 21 Sierpnia 2015 #320871 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Nabijam posta. Spoko odpowiedzi. Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/18339-q38a-vol32-sunn-o-odpowiedzi/#findComment-320871 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jellyfish. Napisano 21 Sierpnia 2015 #320904 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Też lubię naleśniki ze szpinakiem, i zawsze kupuję te same lody Dobre odpowiedzi Sunny ;* Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/18339-q38a-vol32-sunn-o-odpowiedzi/#findComment-320904 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 22 Sierpnia 2015 #320934 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Spoko pytania Tylko real Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/18339-q38a-vol32-sunn-o-odpowiedzi/#findComment-320934 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 22 Sierpnia 2015 #321070 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Oksymoron XDDD Oczywiście, że ulubiony Szpinaku nawet bym nie tknął Mieszkasz niedaleko, więc jeśli hajs się będzie zgadzał to kiedyś się spotkamy i dostaniesz ten autograf BMW jednak lepsze Kolejna osoba za REAL MADRYT! <3 Dobre odpowiedzi ziomuś! Iiiiii czekam z kosą na dd2#2 Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/18339-q38a-vol32-sunn-o-odpowiedzi/#findComment-321070 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 22 Sierpnia 2015 #321075 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Dobra robota Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/18339-q38a-vol32-sunn-o-odpowiedzi/#findComment-321075 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bo tak! Napisano 22 Sierpnia 2015 #321173 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Dobrre + Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/18339-q38a-vol32-sunn-o-odpowiedzi/#findComment-321173 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Sierpnia 2015 #321388 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Chłopie nie wiem kto Cię uczył, ale wybrałeś złą część Hiszpanii... Generalnie odpowiedzi dobre, trochę się "napracowałeś". Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/18339-q38a-vol32-sunn-o-odpowiedzi/#findComment-321388 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 24 Sierpnia 2015 #321713 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/18339-q38a-vol32-sunn-o-odpowiedzi/#findComment-321713 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi