astroe Napisano 24 Marca 2016 #415915 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 W tym tygodniu nie wyrobię godzin niestety. Postaram się ale nie wiem czy dam rade, mam małe problemy zdrowotne, do roboty chodzę, szkołe mam w weekend a na dodatek muszę klocki hamulcowe i tarcze wymienic w samochodzie, więc harmonogram dosyć mocno napięty. Ile dam radę grać tyle zagram, ale mówię, godzin raczej nie wyrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 24 Marca 2016 #415916 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Kuruj się zatem, wymieniaj klocki. @@EvO @ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 24 Marca 2016 #415918 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi