call_me_Lukas Napisano Niedziela o 16:33 #726213 Udostępnij Napisano Niedziela o 16:33 Nick: call_me_Lukas Wiek: 28 Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:427082240 Doświadczenie: Doświadczenie w UBT mam ponieważ byłem już w tym zespole przez dłuższy czas Dlaczego Ty: Chciałbym pomóc po pracy wbijam na interenty i jestem online , ten kto mnie pamięta to wie że w UBT czułem się najlepiej jak i na serwerach STEAM (Tak/Nie): TAK Discord (Tak/Nie): TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano wczoraj o 09:06 Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #726283 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:06 @ UB Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 10 godzin temu Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #726363 Udostępnij Napisano 10 godzin temu zgłoś się do mnie na pv, na forum bo discord mi nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 6 godzin temu Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #726383 Udostępnij Napisano 6 godzin temu Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl call_me_Lukas dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi