Szprej Napisano 20 Sierpnia 2015 #320616 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Nick: szpreJ.! Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): kilku letnie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/8 jak wroce do pluginow to przypomne sobie jak sie pisalo hehe Staż w CS-sie: we wrześniu 9 latek Steam / NonSteam: STEAM_0:1:1886931 Dlaczego Ty: często pisze na steam do adminów bądź Danke o odpałach na serwie, bo wiadome nie zawsze jest admin, a pomoc może by się przydała Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-6 h Kontakt: Steam: SZPREJ Fb: Dominik SZPREJ Kobojek Gg: 44319546 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/szpreJ.%21/80.72.43.106:27020/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamiKazer Napisano 21 Sierpnia 2015 #320693 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 No to mnie zaskoczyleś... Jasne że na tak. Wiek, doświadczenie, aktywność, zgłasza na u@/steam, pomocny, przyda się kolejny admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infernus Napisano 21 Sierpnia 2015 #320716 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Zgadzam się z kamikaze. Pomocny, zna się na rzeczy. Gdy grałem nie zdarzyło mu się zgłosić mi czystej osoby. Jestem w 200% na tak!!! Przyda się kolejny admin, bo luki nadal się zdarzają, niestety nie możemy siedzieć 24/7 i liczę, że dasz radę uzupełnić ten czas. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I Am LEGEND Napisano 21 Sierpnia 2015 #320828 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Jestem na tak zgłaszał na u@ jak i na steam nie mam zastrzeżeń Każda para dłoń się przyda do pomocy Pozdrawiam i życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Sierpnia 2015 #320839 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Adminów mało, wymagania spełniasz, ostatnio jak wchodziłem na serwer widziałem Cię (pisałeś nawet na u@), ale jednak ten czas taki w kratkę. Ważnym + jest przychylność administratorów serwera, w takim razie Twoje podanie zostanie przyjęte, jednak na okres próbny 2-ch tygodni, tak aby sprawdzić na jakim poziomie będzie Twoja aktywność. Zgłoś się do mnie po uprawnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Sierpnia 2015 #320840 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362122 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina DM [TOP MAPS]" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi