PsychoMEfiu Napisano 11 godzin temu #726369 Udostępnij Napisano 11 godzin temu Nick:MEfiu Wiek:29 Doświadczenie (w byciu adminem):Posiadałem swój serwer, wielokrotnie bylem adminem, opiekunem serwera/sieci stażowo ciężko powiedzieć ale doświadczenie mam. Znajomość AMXX (W skali 1-10):9/10 Staż w CS-sie: Jakieś 13/14 lat z przerwami Steam / NonSteam: Steam STEAM_0:0:176793378 Dlaczego Ty: Po dwóch latach powróciłem do was na sieć bo przyjemnie mi się tutaj grało, w tamtym czasie też posiadałem admina tutaj Aczkolwiek z racji iż widzę, że macie obecnie tylko 2 adminów których obecnie ani razu na serwerze nie spotkałem, są gracze którzy psują zabawe i grę innym przez co zauważyłem, że często wchodza i odrazu wychodzą z serwera. Chciałbym swoją osobą doprowadzić do sprawiedliwej rozgrywki i przyjemnej bez obrażania innych i stosowania regulaminu serwera Jednym słowem doprowadzić do porządku atmosfere na serwerze ;P Mimo iż wiem, że moj GT nie powala w ilości czasu gry ale to jest akurat wg mnie najmniejszy problem. Doświadczenie jest, regulamin znam, odróżnić cheatera też jestem w stanie więc myśle, że taki ktoś wam się tutaj też przyda Pozdrawiam. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4h zależy jak czas pozwoli i dzieci obecnie i tak siedze na L4 więc więcej tego czasu mam. Kontakt: Steam Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/MEfiu/91.224.117.123:27015/ Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi