i Love Wiadro Napisano 20 Sierpnia 2015 #320162 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Siemanko Zauwazylem ze na serwie jest brakuje czegoś takiego jak asysta, załóżmy że jezeli jedna osoba zabierze 50% zycia przeciwnikowi a drugi go sobie tylko dobije to ten ktory go ostrzelal przy czym w wiekszosci sytuacji stracil hp a nie dostaje za to w zasadzie nic dlatego w ramach nagrody powinien dostac troche xp za tzw. "ASYSTE" Proszę o wypowiedz i zapraszam do udzialu w ankiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 20 Sierpnia 2015 #320166 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Jak dla mnie nie jest to przydatne. Z tym hp to trochę lipa. Jak by można było coś takiego wgrać to już bardziej za asystę jakiegoś expa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i Love Wiadro Napisano 20 Sierpnia 2015 Autor #320186 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Jak dla mnie nie jest to przydatne. Z tym hp to trochę lipa. Jak by można było coś takiego wgrać to już bardziej za asystę jakiegoś expa miało być expa, o tym wlasnie myslalem, sam nie wiem dlaczego napisałem hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chińskie bajki Napisano 20 Sierpnia 2015 #320597 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Z asystami na cod może być trochę nie fer, gdyż trzeba pamiętać, że gracze mogą się leczyć czy to z perku, czy to dzięki innej klasie. W takim przypadku ktoś może mieć i 200hp, a bity może być na 1000 i nie paść, a wtedy expa dostać może... ktokolwiek Poza tym, to by skutkowało jeszcze szybszymi resami, przydałoby się rozgrywkę rozwinąć, bo tu jest pomysł z większą mozliwością zdobycia expa, a tu przy ostatnim resie w dzień już 70lvl był, także słabo ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 4 Września 2015 #325823 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Będzie to zbędne i mało zainteresowanych tematem zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 4 Września 2015 #325824 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi