mar_cin Napisano Czwartek o 10:31 #727060 Udostępnij Napisano Czwartek o 10:31 Siemano, miałbym propozycje/pytanie czy byłaby możliwość dodania opcji zabrania przez gracza paczki botom. Nieraz byłem świadkiem jak to przez bota przegrało się rundę. Pozdrawiam. Gruby JorgE! dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby JorgE! Napisano Piątek o 01:30 #727097 Udostępnij Napisano Piątek o 01:30 Podzielam propozycję. Jakby jakaś mądra głowa się wypowiedziała czy w ogóle istnieje taka opcja to poprosimy Bo często nocki gramy i przeszkadza to jak cholera bo się w tt grać nie da, boty jakby miały zablokowaną możliwość posiadania paki to by było git mar_cin dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano Piątek o 07:01 Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #727130 Udostępnij Napisano Piątek o 07:01 Bardzo dobry pomysł, odpowiadając dla @ Gruby JorgE! Istnieje taki plugin mar_cin dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano Piątek o 08:57 #727139 Administrator Udostępnij Napisano Piątek o 08:57 @ Piesy podeślij mi na PW ten plugin. Zobaczymy czy pod naszą wersję botów będzie działać. mar_cin dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano Piątek o 13:46 Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #727153 Udostępnij Napisano Piątek o 13:46 4 godziny temu, aquax napisał: @ Piesy podeślij mi na PW ten plugin. Zobaczymy czy pod naszą wersję botów będzie działać. Wiesz co, wiem że taki plugin istnieje, ale nigdzie go znaleźć nie mogę kiedyś na jakimś serwerze to widziałem Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby JorgE! Napisano 2 godziny temu #727276 Udostępnij Napisano 2 godziny temu Przeczesałem pół internetu i nigdzie nie mogę nic znaleźć. Gdzieś tam widzieli, słyszeli ale nigdzie pluginu znaleźć nie mogę Ja też kojarzę, że kiedyś coś takiego widziałem, a to by było baaaardzo przydatne. Specjaliści stwórzcie coś, ja to się znam co najwyżej na tym gdzie wpiąć klawiaturę i myszkę xD Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi