primestar Napisano 5 godzin temu #727074 Udostępnij Napisano 5 godzin temu Witam Zakupiłem VIP-A dziś na nick ρяιмєѕтαя oczywi scie na steam jedna mape grałem normalnie na drugiej mnie wywaliło z powodu złego hasła . gdy wpisuje na nowo hasło nie chce mi działać! proszę o szybką pomoc. Dziekuję i pozdrawiam Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 2 godziny temu Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #727086 Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, primestar napisał: Witam Zakupiłem VIP-A dziś na nick ρяιмєѕтαя oczywi scie na steam jedna mape grałem normalnie na drugiej mnie wywaliło z powodu złego hasła . gdy wpisuje na nowo hasło nie chce mi działać! proszę o szybką pomoc. Dziekuję i pozdrawiam Jak wyskakuje ci błąd z hasłem to w console musisz wpisać: setinfo _pw hasło Oczywiście nie piszesz słowa "hasło" tylko swoje hasło które podawałeś przy zakupie VIP'a Jeżeli dalej nie będzie działało możliwe że masz zapchany config bo nie raz tak miałem przy dużej ilości zakupionych vipów na różnych serwerach. Więc musisz wejść w folder cstrike gdzie masz config (sprawdź na yt jak wejść jak nie umiesz) i na samym dole usunąć linie które mają w sobie tam np. setinfo _itd (wyjść z csa podczas usuwania a potem znowu w console wpisać hasło) Ostatecznie możesz napisać potem do @ aquax gdy dalej nie będzie ci działało. Możliwe że źle wpisałeś np 1 literkę i teraz źle wpisujesz hasło. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi