Skocz do zawartości

Problemy i propozycje

PsychoMEfiu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałbym tutaj przedstawić parę "problemów" oraz propozycji dotyczących serwera :D

1. Nie działające 1/3 HE w klasie Kapitan

2. Nie poprawnie działające /ks raz np EMP dostajemy przy 13 killach raz dopiero przy 23 jest to losowe nie wiem od czego to wpływa (mówie oczywiście o statach np 13-0)

3. Podczas resetu statystyk i dodawanie pkt parę pkt "ginie" a mianowicie resetuje statystyki mając np 250hp po dodaniu wszystkich statystyk w pkt mam tylko 230hp i dopiero po przelogowaniu dostaje reszte statystyk na nowo do dodania

4. Lekko znerfić poziom botów bo jak mi to nie przeszkadza tak nowym graczom niestety zauważyłem, że potrafi to utrudnić rozrywkę zwłaszcza gdy nic nie wiedzą o serwerze i próbują dopasować pod siebie daną klasę.

5. Wg. mnie jest za dużo klas możnaby pousuwać niektóre naprawdę zbędne klasy co też usprawni łatwiejszy i szybszy dobór klas.

6. Dodanie nowej klasy premium Cichy Komandos ( zmniejszenie widoczności do np 100/255, 1/1 z kosy zarówno na LPM jak i PPM, broń tylko deagle)

7. Dodanie więcej mini mapek bo jak jest mało graczy bądź mała ilość botów latanie i szukanie ich po dużych mapach to naprawdę tragedia (np. dd2_long bądź cs_wiocha)

8. Może jakiś reset?

9. Zamiana niektórych obecnych dużych map na jakieś inne dodanie trochę świeżości 

To narazie tyle ode mnie "tak na szybko" pisane :D Jak ktoś ma jakieś jeszcze pomysły co usprawni rozrywkę może sie dopisać tutaj.