Bewi Napisano 18 godzin temu Inwestor Premium #727237 Udostępnij Napisano 18 godzin temu co twoim zdaniem jest lepsze laptop czy komputer stacjonarny? Chciałbyś, by twoje pytanie pojawiło się w sekcji pytań dnia? Napisz to pytanie prosto do mnie, a pojawi się w najbliższym czasie Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq Napisano 13 godzin temu Donator #727268 Udostępnij Napisano 13 godzin temu kiedyś stacjonarny ale aktualnie patrząc na mój tryb życia to laptop lepszy jak dla mnie Bewi dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby JorgE! Napisano 11 godzin temu #727274 Udostępnij Napisano 11 godzin temu Mój pełnoletni już stacjonarny Bewi dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*_*Anonimowy*_* Napisano 11 godzin temu Admin CS 1.6 PAINTBALL #727277 Udostępnij Napisano 11 godzin temu Komputer stacjonarny Bewi dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narotir Napisano 2 godziny temu #727308 Udostępnij Napisano 2 godziny temu Laptop, bo dużo podróżuje Bewi dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi