Skocz do zawartości

Podanie-(Cheaters)▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ █Boom

ChetersVac

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ █Boom

Doświadczenie (w byciu adminem): Nie maiłem jeszcze okazji aby zostać Administratorem.

Znajomość AMXX (W skali 1-10):-6

Staż w CS-sie: pół- roku-ale szybko się rozwinąłem-jeżeli chodź o Csa-Go

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego Ty:Siedzę na serverze większości czasu aa gdy nie ma Administracji,wchodzą Ludzie-(Młodzież-która wyzywa chodź tu o kulturę i poniżanie innych graczy,zdarzają się też Cziterzy którzy utrudniają grę i ludzie uciekają ) Mógłbym temu zaradzić i pomóc w utrzymaniu porządku na serverze. 

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 12/14h NoLife 

Kontakt:Steam-http://steamcommunity.com/profiles/76561198063959111/

Link do:

GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/%E2%96%81%20%E2%96%82%20%E2%96%83%20%E2%96%85%20%E2%96%86%20%E2%96%87%20%E2%96%88Boom/91.185.185.20:28075/

Nie wiem pod jakim nickiem grasz ale.. jeżeli mnie prosisz o coś na czacie to ja tego nie czytam od tego jest komunikacja Mikrofonowa(głosowa) . (+ to obrażanie to kim ty jesteś ???) i kogo obrażałem jeżeli gadamy miedzy innymi to każdy się wyzywa i ma do siebie dystans i nie bierze tego na poważnie :)  

Chat jest bardzo ważny, więc jeżeli chcesz mieć admina musisz spoglądać co inni piszą. Komunikacja głosowa jest ważna, ale Ty jej stanowczo nadużywasz. Podtrzymuje sie, dalej jestem na nie, popraw kulture, i nie pisz zbędnych postów, pogódź się z opinią innych. Cześć.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...