RaV997 Napisano 18 Sierpnia 2015 #319526 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Nick: RaV Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): W CS:GO byłem adminem jedynie na jednym małym serwerze, w cs 1.6 byłem na kilku współadminem. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6,7 mam nadzieje że wystarczy. Myślę, że z czasem ta znajomość będzie lepsza. Staż w CS-sie: W CS:GO 1,5 roku w tym ok. 1000h oraz w cs 1.6 ze 3 lata Steam / NonSteam: https://steamcommunity.com/id/rafal_b121 Dlaczego Ty: Jestem spokojny, często jestem na serwerze (w ciągu dnia wolnego to łącznie czasem nawet ok. 5h), w godzinach których gram na prawdę rzadko widuje adminów dlatego już jakiś czas temu myślałem o złożeniu podania ale nie było za bardzo na to czasu. Myślę również, że nikt nie będzie przeciwny mojej kandydaturze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W dzień wolny potrafię grać nawet 8-9h, w tym ponad połowe tego na serwerze, w dni pracujące, to ok. 2-3h zależy od tego o której jestem w domu Kontakt: Najlepiej steam http://www.gametracker.com/player/RAV/91.185.185.20:28075/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cl0udy Napisano 18 Sierpnia 2015 #319635 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Dodaj do kontaktu swój steam bo nikt nie zna twojego steama. Nie przypominam sobie żebyś coś gadał na serwerze. Często widoczny na serwerze. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Upiorna laleczka anabel Napisano 19 Sierpnia 2015 #319830 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Nie przypominam sobie żeby były z Tobą jakieś problemy. Aktywność również na + ,także nie widzę żadnych przeciwwskazań. Również na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaV997 Napisano 19 Sierpnia 2015 Autor #319884 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Dodaj do kontaktu swój steam bo nikt nie zna twojego steama. Nie przypominam sobie żebyś coś gadał na serwerze. Często widoczny na serwerze. Jestem na TAK Mój steam jest podany kilka linijek wyżej, co do gadania, to prawda ze 2tyg temu przez mikrofon dawałem tylko info bo miałem zapalenie gardła i nie chciałem tego pogorszyć. Szczerze to kilku adminów też nigdy nie słyszałem jak mówią nawet jakieś info, tylko na czacie piszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 19 Sierpnia 2015 #319946 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Aktywny i kulturalny, jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 19 Sierpnia 2015 #319953 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi