Aagarok Napisano 24 Marca 2016 #415765 Udost臋pnij Napisano 24 Marca 2016 Nick: Agent 47 聽(W CS'ie: Aagarok) Wiek: Pi臋tna艣cie lat. Data rejestracji na forum: Dwudziesty czwarty grudnia dwa tysi膮ce pi臋tnastego roku, jako艣 wieczorem chyba, ale nie jestem pewien. Czas sp臋dzony na forum: Siedemna艣cie dni i ponad siedem godzin. Do艣wiadczenie w ocenianiu: Nie wiem, mam nadziej臋, 偶e dobre. Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Jedynie przy wyszukiwaniu ban贸w. By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Na forum nie, ale mia艂em 1 warna. Na serwerze dwa razy. Dlaczego Ty?: Chcia艂bym pom贸c UBT, cz臋sto mi si臋 nudzi, a tutaj b臋d臋 mia艂 robot臋. R贸wnie偶 kilka os贸b mnie namawia艂o do napisania podania, a dodatkowa osoba do pomocy si臋 przyda Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Godzinka min., ale zazwyczaj to dwie/trzy albo i wi臋cej. Miesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie) Tak, dzisiaj min膮艂 miesi膮c od przyj臋cia. Dwumiesi臋czny sta偶 na forum: (Tak/Nie): Nie. Co艣 od siebie: Nazywam si臋 Patryk. Interesuj臋 si臋 grami komputerowymi oraz filmami. Moja ulubiona gra to GTA V, a aktor Jason Statham. Chodz臋 do III klasy gimnazjalnej. Nie wiem co jeszcze napisa膰 聽 Pozdrawiam, . 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 24 Marca 2016 #415922 Udost臋pnij Napisano 24 Marca 2016 zestaw pw 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 25 Marca 2016 #416437 Udost臋pnij Napisano 25 Marca 2016 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. 聽 Uzasadnienie: 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi