Bewi Napisano 11 godzin temu Inwestor Premium #728962 Udostępnij Napisano 11 godzin temu Gdzie byś chciał* pracować? Chciałbyś, by twoje pytanie pojawiło się w sekcji pytań dnia? Napisz to pytanie prosto do mnie, a pojawi się w najbliższym czasie Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WiegorzBialy Napisano 10 godzin temu #729041 Udostępnij Napisano 10 godzin temu Mozna jakiegos alla na server dd2:D Bo,jak nie ma tak nie ma:( Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq Napisano 6 godzin temu Donator #729078 Udostępnij Napisano 6 godzin temu teraz nie wiem, ale za dzieciaka bardzo chciałem być grabarzem, a ty @ Bewi Patusiara 128 i Bewi dodali reakcje 1 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 4 godziny temu Inwestor Premium Autor #729088 Udostępnij Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, pemeq napisał: teraz nie wiem, ale za dzieciaka bardzo chciałem być grabarzem, a ty @ Bewi Kiedyś Lekarzem, potem pilotem odrzutowca/helikoptera, a tera ratownikiem medycznym Patusiara 128 dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 3 godziny temu Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin #729094 Udostępnij Napisano 3 godziny temu na morzy/oceanie na jakimś wycieczkowcu coś tego typu Patusiara 128 dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patusiara 128 Napisano 2 godziny temu Kobieta #729101 Udostępnij Napisano 2 godziny temu Zawsze chciałam być nawigatorem morskim😄 teraz bardziej realnie plany kieruje w stronę wojska polskiego Smokuuu dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi