Ganja Mafia1992 Napisano 17 Sierpnia 2015 #318971 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Nick: Kali Gibbs Sentymentalnie Wiek: 23 Data rejestracji na forum: 1 styczeń 2015 Czas spędzony na forum: szybciej miałem czas spędzony na forum 14 dni 22h 30 min co pamiętam a teraz 1 dzień 20h 14min Doświadczenie w ocenianiu: 7,5 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: tak. byłem już członkiem ubt na poprzednich sieciach. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: na serwerze 3 razy. 2 razy z głupoty zbanowałem siebie. Dlaczego Ty?: Jestem już długo na sieci, a przyda się osoba pomocna. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: minimum 1h 6h maximum również tel. Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) tak. Coś od siebie: jestem wesoły, pozytywnie głupiutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 17 Sierpnia 2015 Weteran MH #318972 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 zestaw na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 18 Sierpnia 2015 Weteran MH #319587 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi