Burrows Napisano 4 godziny temu #729375 Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) Siema wszystkim! 👋 Po dłuższej, bo aż około 5-letniej przerwie wracam do CS-a i mam nadzieję znowu wkręcić się w klimat. Kiedyś mocno siedziałem w temacie – prowadziłem swoją sieć serwerów, a jednym z moich większych projektów był serwer paintball GanjaSkill, który swego czasu należał do topowych w Polsce. 🚀 Teraz zaczynam od nowa i chętnie poznam ludzi, którzy dalej cisną w CS-a. Może znajdą się tu starzy wyjadacze, którzy jeszcze pamiętają tamte czasy? 😎 Do zobaczenia na serwerach, w szczególności na PB! P.S. Mam nadzieję że z Frekwencją u was będzie dobrze 😜 Edytowane 4 godziny temu przez Burrows Patusiara 128 dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 godziny temu #729376 Administrator Udostępnij Napisano 4 godziny temu Witamy Burrows dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 3 godziny temu Inwestor Premium #729378 Udostępnij Napisano 3 godziny temu Siems Burrows dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patusiara 128 Napisano 3 godziny temu Kobieta #729379 Udostępnij Napisano 3 godziny temu Hejo, zapraszamy na PB Burrows dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*_*Anonimowy*_* Napisano 3 godziny temu Admin CS 1.6 PAINTBALL #729381 Udostępnij Napisano 3 godziny temu Elo Burrows dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi