Bewi Napisano 3 godziny temu Inwestor Premium #729389 Udostępnij Napisano 3 godziny temu Jakie jest Twoje ulubione zwierzę i dlaczego? Chciałbyś, by twoje pytanie pojawiło się w sekcji pytań dnia? Napisz to pytanie prosto do mnie, a pojawi się w najbliższym czasie Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burrows Napisano 3 godziny temu #729406 Udostępnij Napisano 3 godziny temu Chyba pies tak standardowo, na pewno nie mógłbym mieć kota, nie nawidzę ich. A z ciekawostek o psie mogę wam powiedzieć co mi się przytrafiło. W 2014 roku kupiłem psa, szczeniaczka rasy kundel chow chów pomieszany z labradorem lub golden, rok później urodził mi się syn i jak syn zaczął raczkować to pies skakał strasznie na syna chcąc się pobawić więc zostaliśmy zmuszeni do oddania pieska w „dobre ręce”. W 2022 roku przeglądając sobie fejsbunia natknąłem się na ogłoszenie że ktoś znalazł psa który się szwendał po pobliskim parku. Możecie się domyśleć jakie było moje zdziwienie gdy okazało się że to jest mój pies którego oddałem w 2015 roku. I takim sposobem pies po 8 latach wrócił do mnie i jest ze mną do tej pory. Zdjęcia są z tego roku Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 48 minut temu Premium #729421 Udostępnij Napisano 48 minut temu Pies Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi