VenusDubleCup Napisano 5 godzin temu #729765 Udostępnij Napisano 5 godzin temu Nick: VenusDubleCup Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem): posiedałem admina na paru innych serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: łacznie 8 lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: poniewaz znam sie na temacie, posiadałem już administratora na innych serwerach na ktorych sie dobrze sprawdzałem jako opiekun Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 h zalezy od dnia Kontakt: [email protected] Link do GameTracker'a: Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi_wola Napisano 5 godzin temu Admin CS 1.6 ONLY DD2 #729767 Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) Na nie Gt - https://www.gametracker.com/player/VenusDubleCup/145.239.19.217:27015/ I dopiero rejestracja na forum. Edytowane 4 godziny temu przez Rafi_wola Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 1 godzinę temu Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin #729781 Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 1.na nie jak wyżej gt 2.widziałem cię może raz 3.NIE 4. forum Edytowane 3 minuty temu przez Smokuuu Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi