Skocz do zawartości

Zbiórka na reklamę serwera Paintball

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator

Cześć wszystkim!

Jak wiecie, aktualnie posiadamy jeden z najlepszych, jeśli nie najlepszy serwer Paintball. Wkładamy w niego ogrom pracy, aby dostarczyć Wam najlepsze doświadczenia.

W związku z tym postanowiliśmy otworzyć zbiórkę, dzięki której będziemy mogli wprowadzać jeszcze więcej funkcji, przyciągać nowych graczy i inwestować w reklamy zarówno w Polsce, jak i za granicą. Nawet niewielka wpłata, np. 10 zł, pomoże w dalszym rozwoju serwera i sprawi, że jeszcze więcej osób dowie się o naszej społeczności.

Oczywiście, każda osoba, która zdecyduje się wesprzeć naszą zbiórkę, otrzyma VIP-a:

• przy wpłacie 30 zł – VIP na 30 dni,

• przy większych wpłatach – odpowiednio dłuższy czas VIP.
(Nick oraz hasło wysyłacie do mnie na prywatną wiadomość, abyśmy mogli nadać VIP-a.)

Dla porównania, stały VIP na serwerze kosztuje 200 zł, więc jest to świetna okazja, aby wspomóc rozwój serwera i jednocześnie otrzymać atrakcyjne bonusy.

•  Po wpłaceniu zachęcamy do napisania pod tym postem, ile zostało wpłacone, abyśmy mogli osobiście podziękować każdemu wspierającemu.
 Nick:
 Wpłacona kwota:

Dziękujemy wszystkim, którzy nas wspierają – zarówno finansowo, grając jak i poprzez pomoc w promowaniu TOP1 SERWERA PAINTBALL!

METODY PŁATNOŚCI:

(PRZELEW)
Tytuł: Zbiórka PAINTBALL
Numer konta: 33291000062469800208261104

(REVOLUT)

revolut.me/aquax

(PAYSAFECARD)
Kod wysyłacie do mnie na pw

(PAYPAL)
[email protected]

(SMS)
Instrukcja gdzie wysłać u mnie na pw

W zależności od wysłanej kwoty możecie otrzymać rangę na forum: (Więcej informacji pod linkiem na dole)
https://multi-head.pl/rangi_premium/

@ Admin CS 1.6 PAINTBALL  @ Opiekun CS 1.6 PAINTBALL