Administrator aquax Napisano 2 godziny temu #729960 Administrator Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć wszystkim! Jak wiecie, aktualnie posiadamy jeden z najlepszych, jeśli nie najlepszy serwer Paintball. Wkładamy w niego ogrom pracy, aby dostarczyć Wam najlepsze doświadczenia. W związku z tym postanowiliśmy otworzyć zbiórkę, dzięki której będziemy mogli wprowadzać jeszcze więcej funkcji, przyciągać nowych graczy i inwestować w reklamy zarówno w Polsce, jak i za granicą. Nawet niewielka wpłata, np. 10 zł, pomoże w dalszym rozwoju serwera i sprawi, że jeszcze więcej osób dowie się o naszej społeczności. Oczywiście, każda osoba, która zdecyduje się wesprzeć naszą zbiórkę, otrzyma VIP-a: • przy wpłacie 30 zł – VIP na 30 dni, • przy większych wpłatach – odpowiednio dłuższy czas VIP. (Nick oraz hasło wysyłacie do mnie na prywatną wiadomość, abyśmy mogli nadać VIP-a.) Dla porównania, stały VIP na serwerze kosztuje 200 zł, więc jest to świetna okazja, aby wspomóc rozwój serwera i jednocześnie otrzymać atrakcyjne bonusy. • Po wpłaceniu zachęcamy do napisania pod tym postem, ile zostało wpłacone, abyśmy mogli osobiście podziękować każdemu wspierającemu. Nick: Wpłacona kwota: Dziękujemy wszystkim, którzy nas wspierają – zarówno finansowo, grając jak i poprzez pomoc w promowaniu TOP1 SERWERA PAINTBALL! METODY PŁATNOŚCI: (PRZELEW) Tytuł: Zbiórka PAINTBALL Numer konta: 33291000062469800208261104 (REVOLUT) revolut.me/aquax (PAYSAFECARD) Kod wysyłacie do mnie na pw (PAYPAL) [email protected] (SMS) Instrukcja gdzie wysłać u mnie na pw W zależności od wysłanej kwoty możecie otrzymać rangę na forum: (Więcej informacji pod linkiem na dole) https://multi-head.pl/rangi_premium/ @ Admin CS 1.6 PAINTBALL @ Opiekun CS 1.6 PAINTBALL JAJKO, Olcia01, XxReFlexXzz i 1 inny dodali reakcje 4 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAJKO Napisano 2 godziny temu #729961 Udostępnij Napisano 2 godziny temu Nick: xX_Fr@gM@st3r_Xx Kwota: 50zł aquax dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi