n a t a n i e l Napisano 6 godzin temu #730068 Udostępnij Napisano 6 godzin temu Cześć mam na imię Dawid adminiwałem u was na serwerze DD2+DM pod nickiem Hmm. Co się u mnie zmieniło zdradziła mnie dziewczyna spier*oliła do mojego brata przyjaciela jakoś 3 tg temu to się wszystko rozwaliło teraz wiadomo już trochę inaczej na wszystko patrzę na pewno jest delikatniej lepiej ze mną niż było co dalej. Mam rocznego synka ma na imię Nataniel stąd ten nick myślę że zawitam u was na długo gram w csa żeby nie myśleć o niej i o innych głupotach mam nadzieję że spotkamy się na serwerze trzymajcie się cieplutko Multi-Head Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 6 godzin temu Premium #730070 Udostępnij Napisano 6 godzin temu Witamy n a t a n i e l dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*_*Anonimowy*_* Napisano 5 godzin temu Admin CS 1.6 PAINTBALL #730071 Udostępnij Napisano 5 godzin temu Siemanko n a t a n i e l dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 4 godziny temu Premium #730073 Udostępnij Napisano 4 godziny temu elo n a t a n i e l dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patusiara 128 Napisano 4 godziny temu Kobieta #730074 Udostępnij Napisano 4 godziny temu Hejo, główka do góry i do przodu n a t a n i e l dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi