Skocz do zawartości

Podanie na admina :D

Groch

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię: Jakub

2. Kontakt: steam/pw, reszty nie ma potrzeby na razie udostępniać.

3. Lokalizacja: Biała Podlaska/Lubelskie

4. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): Bardzo różnie, w różnych porach dnia i w różnych porach nocy.

5. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Jakkolwiek wspomóc jego działanie, jeżeli rangi nie otrzymam to będę wypuszczał propozycję co do działania forum.

6. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Nie chciałbym ograniczać się do jednego działu, a do całego forum.

7. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Raczej posiadam, lecz proponuję, by każdy ocenił to sam wedle moich poczynań.

8. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: W miarę ludzkich możliwości.

9. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości: Uczciwych? 0. Dostałem jedno, które zostało zdjęte po tym jak udowodniłem, że nie miało prawa bytu, i otrzymałem 10 gdy Chudy miał włam i zostało z jego konta pobanowane pół forum.

10. Coś o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Więc mam na imię Krystian, EvO bez przerwy płacze mi o to bym chociaż spróbował złożyć to podanie. W najbliższym okresie redakcja, którą obiecałem obudzić będzie dla mnie bardzo ważna, więc koniec końców mogę dołożyć trochę czasu na ogólną pracę forum. Myślę, że każdy kto dłużej trzyma miejsce na sieci, wie mniej więcej jaki jestem, nie planuję tego zmieniać by się komuś przypodobać, jeżeli będzie to problemem to wiadomo co zrobić z podaniem. 

11.Mam Ukończone 19lat

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...