KaziziomeK <33 Napisano 15 Sierpnia 2015 #318643 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Siemka mam problem tak jak napisałem w temacie. Do rzeczy.. Jak wbijam na serwer wybiorę klasę i jak ruszę się do przodu wywala mi cs'a... Przed reset nic takiego się nie działo a teraz coś się spiepszyło... Pomoże ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talibanczyk Napisano 15 Sierpnia 2015 #318642 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Ja to wgl. nie mogę wejść na serwer, podejrzewam, że jest coś zbugowane i restart pomoże, ale na to troche poczekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaziziomeK <33 Napisano 15 Sierpnia 2015 Autor #318594 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Ale jak zrobili teraz ten resecik to cos spiepszyli... EDIT: Ok już sobie poradziłem, reinstalacja cs'a pomogła. Temat do zamknięcia #wyjaśnione #zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Sierpnia 2015 #318681 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi