Gość Guest Napisano 15 Sierpnia 2015 #318499 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Witam. W dziale zamien klase nie moge znaleść żadnej informacji dotyczącej zmiany klasy na inna pytanie moje brzmi czy trzeba coś za to płacić albo zrobic?Jestem nowy na tym serwie więc nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 16 Sierpnia 2015 #318788 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 musisz zrobić 25 reklam albo wysłać sms , wszystkie informacje są podane tutaj http://multi-head.pl/index.php?/forum/121-zmiana-klasy-premium/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 16 Sierpnia 2015 #318789 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi