Kozio Napisano 15 Sierpnia 2015 #318447 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Witajcie. Niestety nie będzie mnie przez najbliższe 10 dni, bo mam wyjazd na praktyki i nie będę miał czasu na csa, więc niestety nie będę przez ten czas adminował na serwie. Temat informacyjny, żeby nie było, że dostałem adma a jestem nieobecny na serwerze. Dziękuję za uwagę, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 15 Sierpnia 2015 #318483 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Przyjęte - przenoszę do działu z urlopami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 15 Sierpnia 2015 #318484 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Sprawy dotyczące serwera" do "Urlopy/Nieobecności". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 15 Sierpnia 2015 #318485 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi