Talibanczyk Napisano 15 Sierpnia 2015 #318424 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Witam, Proponuje zrobić reset gdyż na serwerze gra coraz mniej graczy, większości się nie chce i wybierają inne serwery gdyż już jest nudno i nowi gracze nie dają rady Dajmy przykład nowy gracz bez premium vs koso 195 lvl bijący po 100 z szczoty na bezliku. Mam nadzieję, że reset będzie jak jak najszybciej i zainteresuje się ktoś serwerem , bo jest coraz mniej graczy i nie tylko ja to zauważyłem . Co Wy o tym sądzicie ? Zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K4P3C Napisano 15 Sierpnia 2015 #318428 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Jak dla mnie masz racje bo zauważyłem, że strasznie łatwo wbić lvl. Ja tak że proszę i reset . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 15 Sierpnia 2015 #318436 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Reset będzie już jutro. Informacja z dobrego źródła czyli od "Fightera" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 15 Sierpnia 2015 #318438 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi