eAsix Napisano 14 Sierpnia 2015 #318375 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Twój nick podczas gry:: LowSereis eY.for! EASIX Nick cheat'era: LowSereis eY.for! EASIX Godzina, data zdarzenia: 18:45-19:15 Mapa:inf/dd2 Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): http://www90.zippysh...Fskfi/file.html STEAM_ID/IP cheat'era: STEAM_0:4:560508027 / 83.23.24.76 Uzasadnienie: wh + aim INFERNO: 25:26 prawdopodobnie aim DD2: 1:38 skacze przy zabijaniu (celownik) 2:42 to samo 2:49 mimo iż celował za wysoko to dał rade zabił z niesamowitą precyzją jak na gracz z takim movementem 3:23 mimo iż nieudolnie próbuje zabić gracza poniżej to aim zdecydował za niego, że zabije tego wyżej/dalej 4:50 ponownie jego celownik podskakuje przy zabiciu 6:40 świetne wyczucie czasu z tymi HE 7:50 znów skacze jak szalony (celownik) 8:30 wh - próbuje wyczuć go za tą skrzynią lecz nieudolnie 9:10 znów to samo (celownik) 9:14 again W pewnym momencie wszedłem na serwer zobaczyć go, ponieważ brat mnie poinformował, że gra ktoś odpalony. Gdy chciałem go zbanować okazało się, że nie mam adma.. choć rano był jeszcze. Postanowiłem nagrać demko, lecz nie miałem na to czasu, ponieważ jutro wyjeżdżam na wakacje. Wziąłem się za rozpisanie demka w wolnej chwili, jeśli te akcje nie są przekonywujące to jak wrócę, rozpisze resztę demek, niestety więcej dziś nie dam zrobić z powodów przygotowań do wyjazdu. CHCIAŁBYM ZEBY JAKIS ADMIN SAM OCENIŁ JESZCZE RAZ DEMKO , PONIEWAŻ NA KAZDYM DEMIE MOZNA ZOBACZYC DZIWNA AKCJE , A TO NP Z TYM HE ZE MAM WYCZUCIE TO NORMALNE .. ZE SIE RZUCA GRANATY PO TO ONE SĄ . Bez podstawne oskarzenie . NIe wiem co za "aimy"macie w 21 w. od kiedy na aimie mozna strzelac full auto ? . Celownik skacze poniewaz kucam , a gdy kucne lub wstane , lub za "skroluje" no to celownik spada lub sie podnosi . "8.30" Słuchawki , i przeczucie ... Bezpodstawne demka wstawiasz popracuj jeszcze nad tym . Tak samo ja bym mogl wstawic Twoje demo jak np "wyskakujesz z gali i odrazu patrzysz na skrzynki .. to jest to samo . Czekam na rozpatrzenie jeszcze raz , i nie tylko jednego admina , ale tez graczy jesli mozna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 15 Sierpnia 2015 #318425 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Nick czita taki sam jak Twój ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 15 Sierpnia 2015 #318433 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Ech , on się odwołuje i po prostu skopiował rozpiskę @nafurany ze zgłoszenia: http://multi-head.pl/index.php?/topic/69010-low-player-detected/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logiś Napisano 15 Sierpnia 2015 #318434 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Zamykam, wszystko tutaj wyjaśnione http://multi-head.pl/index.php?/topic/69025-easix/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logiś Napisano 15 Sierpnia 2015 #318437 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi