~Czarna~ Napisano 14 Sierpnia 2015 #318318 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 NeQ [P] Przedstawisz się pokrótce? [O] Pokrótce mam na imię Martyna, starczy? [P] Masz jakieś zwierzęta? [O] Mam psa. [P] Ulubiony kolor? [O] Czarny, biały,szary. [P] Ulubiony użytkownik forum? [O] Oj ciężkie pytanie. Jest wiele takich osób ale na szczególne wyróżnienie zasługuje Happy i On, mam nadzieje, że wie dlaczego. [P] Kogo nie nienawidzisz na Forum? [O] Ta osoba, której nienawidze dobrze o tym wie. Pozdrawiam Szefa z dd2?inf :* [P] Wpadniesz kiedyś na Ts? [O] A zaprosisz mnie? Odpalo'ny [P] Jak masz na imię? [O] Martyna. [P] Ile czasu poświęcasz na mh jako Opiekun? [O] Szczerze to nie liczyłam nigdy ale chyba bez powodu mnie nie nazywają "nołlajfem" więc raczej sporo. [P] Dlaczego Czarna? [O] Ze względu na kolor włosów. Wandiś [P] Jakim byłem adminem za Twojej kadencji na inferno ? [O] Nie poadminowaliśmy w sumie długo razem ale dobrze ogarniałeś. [P] Często % spożywasz ? [O] W małych ilościach czy w dużych? [P] Wpadaj na ts czasami [O] Wedle życzenia. Przyjdę kiedyś specjalnie dla Ciebie. Sakku [P] Dlaczego nie ~Biała~? [O] Bo aż taka biała to nie jestem [P] Twój nick świadczy o twojej karnacji bądź stylu ubierania? [O] O kolorze włosów. [P] Kto następny w kolejce [O] Dowiesz się na końcu. [P] Co jest takiego wyjątkowego na DD2#1, że adminujesz właśnie tam [O] Przede wszystkim atmosfera oraz ludzie. [P] Który serwer lepszy DD#1vsDD#2 i dlaczemu? [O] Myślę, że nie ma tu lepszych bądź gorszych serwerów. Każdy ma raczej swój ulubiony do którego się w pewnym stopniu przyzwyczaja i na nim wlaśnie gra. [P] Dlaczego nynek? [O] Wybacz ale nie mam czasu pisać wypracowania dlaczego właśnie On. [P] TT vs CT [O] CT [P] Posiadasz jakieś kolczyki na twarzy bądź w innym miejscu? [O] Kilka się znajdzie. [P] Jaki jest twój charakter (ciężki /lekki) i dlaczego? [O] Raczej nie mi to oceniać . bydlak [P] Jak znalazłaś się tu na MH ? [O] Zupełnie przypadkiem. Szukałam DD2 gdzie było jak najwięcej osób, kliknęłam w pierwszy lepszy serwer i tak zostałam. [P] Palisz papierosy ? [O] Niestety. [P] Jak masz na imię ? [O] Cofnij wyżej Trik3r [P] Jak się czujesz? [O] A dziękuję bardzo dobrze. EvO [P] Jakie są według Ciebie najlepsze obowiązki opiekuna i admina? [O] Dla mnie bycie adminem i opiekunem to nie obowiązek więc wszystko jest najlepsze. Dobrze wiedziałam na co się pisze i jest to dla mnie raczej czysta przyjemność, że daliście mi szanse abym mogła sprawować opiekę nad serwerem i utrzymywać na nim porządek. [P] Jakie są najgorsze/złe strony tych obu funkcji? [O] Nie ma takich. [P] Kto jest Twoim ulubionym użytkownikiem na sieci? I dlaczego to właśnie jestem ja? [O] Ty już wiesz dlaczego. Inni nie muszą wiedzieć. A tak serio każdy na swój sposób jest tym "moim ulubionym" użytkownikiem. kla^AsS> (Czarny) Oooo Mama hejo. [P] Co tam u ciebie ciekawego słychać ? [O] Siema Synu. A wszystko w jak najlepszym porządku. fRyT3k [P] Ulubiony kolor? [O] Eh powtarzacie te pytania... [P] Ile masz wzrostu? [O] 164 no chyba, że urosłam. [P] Jak mijają wakacje? [O] Niby dobrze ale za gorąco [P] Dostane podwyżkę? [O] Jasne! Jeden grosik na tydzień więcej dostaniesz, nie będę Ci żałowała. [P] Ulubiony film? [O] Nie mam ulubionego niestety [P] Ulubiona piosenka? [O] Również nie ma takiej. [P] Najlepszy sposób na relax? [O] CS oczywiście [P] Mieszkasz w mieście na wsi? [O] Na wsi. [P] Którą porę dnia najbardziej lubisz? [O] Noc. [P] Kawa czarna czy z mlekiem? [O] Z mlekiem. [P] Ulubiony napój? [O] Mirinda. [P] Ile lat grasz w csa? [O] Koło 4 [P] Jak to się stało że grasz w csa? [O] Znajomy mnie namawiał i mu się udało. Galan [P] Co najbardziej lubisz jeść? [O] Wszystko to co średnio zdrowe. [P] Lubisz gotować? [O] Uwielbiam. [P] Jaki alkohol spożywasz najczęściej? (chyba, że nic nie spożywasz) [O] Piwo [P] Jaki jest Twój ulubiony sport? [O] Piłka nożna. HooD [P] Ulubione kwiaty? [O] Kaktusy [P] Jaki rodzaj muzyki? [O] Nie słucham rodzajów tylko muzyki więc zależy co wpadnie w ucho [P] Jaki masz naturalny kolor włosów? [O] Ciemny blond. [P] Co najbardziej lubisz robić w wolnym czasie? [O] Odpoczywać [P] Uczysz się/pracujesz, gdzie? [O] Za stara jestem na nauke. Póki co zajmuję się domem i wychowaniem mojej córki. [P] Dlaczego mnie tak bardzo lubisz? [O] Bo zasłużyłeś Luki!# [P] Czy często boli cię prawe kolano ? [O] Czytając Twoje pytanie to boli mnie tak jak jeszcze nigdy nic mnie nie bolało nynek ZGINIESZ [P] Gdzie jest Nemo? [O] Szuka suchych majtek na dnie morza. [P] O czym myślałby stół gdyby myślał? [O] Na pewno nie o Tobie. [P] Może zimną kawkę? [O] A może na ciepłą Bo zimną to ja zawsze przez Wasz spam pije [P] Czym się zajmujesz? [O] Chyba nie myślisz, że powiem, że gnębieniem Ciebie bo się ktoś dowie. [P] O czym marzysz? [O] Żebyś nie zadawał pytań na poziomie stołu z 2 pytania [P] Jaki masz samochód? [O] A co? Chcesz mi opony wymienić i nie wiesz jakie kupić? [P] Co byś zmieniła na forum? [O] W sumie to nic. [P] Skąd pomysł na taki nick? [O] Tak mnie ochrzcili w szkole i tak jakoś zostało. [P] Co słychać u Lili? [O] Nie wolisz sam zapytać? [P] Jak się czuje? [O] Jak zawsze rewelacyjnie. [P] Wrzucisz jakieś zdjęcia na forum? [O] Zastanowie się [P] Co byś zabrała na bezludną wyspę? [O] Córke bo Ciebie na pewno nie [P] Gdzie masz największe łaskotki? [O] Nie mam w ogóle [P] Z czego jesteś dumna? [O] To chyba jasne, że z Lili [P] Co byś jeszcze chciała osiągnąć? [O] Szczerze to nie myślałam o tym. Póki co mała jest dla mnie najważniejsza. [P] Czego się boisz? [O] Pająków [P] Jak się relaksujesz? [O] Grając w CS'a i zabijając Cie [P] Ile lat byś chciała teraz mieć i dlaczego? [O] 6 bo może nie nauczyłabym się wtedy grać w strzelanki i bym nie musiała odpowiadać w tej chwili na Twoje milion pytań [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [O] Odpowiedź wyżej [P] Jaką miałaś największą wpadkę? [O] Lepiej to zachowam dla siebie [P] Real Madryt czy Fc Barcelona? [O] Nie wypowiem się bo mnie później pół MH znienawidzi [P] Piwo czy wódka? [O] Piwo [P] Dres czy sukienka? [O] Zależy gdzie wychodzę. [P] Spodnie czy spódnica? [O] Spodnie [P] Rajstopy czy pończochy? [O] Rajstopy. [P] Obcasy czy trampki? [O] Trampki. [P] BMW czy AUDI? [O] A co za różnica? Ważne żeby jechało. [P] Z gumką czy bez? [O] Mhhh.... Włosy bez gumki w dodatku czarne sięgają mi do pasa i w takie upały jak teraz jest mi strasznie gorąco więc zdecydowanie z gumką. [P] 1.6 czy GO? [O] 1.6 [P] FB czy NK? [O] A co to NK? [P] Pizza czy sałatka? [O] Pizza [P] Hamburger czy frytki? [O] Kebab [P] Herbata czy kawa? [O] Kawa. Mor'e7 [P] Dlaczego tak dużo alkoholu pijesz? [O] Piwo to nie alkohol. Miłej lektury i kolejną osobą, którą możecie śmiało zmolestować pytaniami jest Sunn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 14 Sierpnia 2015 #318319 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Hahh wiedziałem że ja tam będę nie no odpowiedzi udane pięknie a sunn pogodne :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kla^AsS> (Czarny) Napisano 14 Sierpnia 2015 #318348 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 ,,[P] Z czego jesteś dumna? [O] To chyba jasne, że z Lili'' A ze swojego synka, nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 14 Sierpnia 2015 #318363 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Hmmmm...... Trochę jestem zawiedziony i wiesz dlaczego...... :love-over: Nie wiem skąd pytanie dlaczego nynek, ale brakłoby Ci internetu na to wypracowanie ^ ^ Jak chcesz to mogę wymienić te opony :fullcap: Mógłbym sam, ale jeszcze wystraszyłaby się Czekamy na zdjęcie Mnie byś wzięła do kieszeni na tą wyspę Kłamiesz! Ty mnie nie potrafisz zabić! Też mi się wydaje, że lepiej z gumką :fullcap: (genialnie wybrnęłaś z tego ) A ja wiem jaki klub :mafiozo: Ciekawie się czytało... Leci plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 15 Sierpnia 2015 #318416 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Trzymam za słowo z tym TS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 15 Sierpnia 2015 #318435 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Bardzo fajne odpowiedzi na pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 15 Sierpnia 2015 #318607 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Super odpowiedzi , jutro bedzie mieć sunn do meczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 16 Sierpnia 2015 #318809 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi