Alcarion94 Napisano 14 Sierpnia 2015 #318242 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Nick: Alcarion Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): 0 Znajomość AMXX (W skali 1-10):1 Staż w CS-sie:około 10 lat Steam / NonSteam: no steam Dlaczego Ty: ponieważ miej więcej jestem lubiany tam i naprawdę trzeba tam admina koksiarz robi co moze ale tez go nie ma za często dużo dzieci łamie zasd i trzeba tam to uporządkować szybko się uczę i chcę naprawdę pomóc Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w nidu od 1-2 h czasem 4 to zależy od dznia czy jestem bradziej zajęty itp Kontakt: tel 605 374 140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ExtremePL Napisano 14 Sierpnia 2015 #318244 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Na Nie. -Zamało Znajomości AMXX -Nie masz Doświadczenia. -Brak Konta Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 14 Sierpnia 2015 #318253 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Ty chyba smieszny jestes kolego DOSTAJESZ BANA ZA MULTI KONTO !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 14 Sierpnia 2015 #318254 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362141 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina Zombie" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi