Skocz do zawartości

Podanie

Krystus Plastus

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na serwerze: Krystus Plastus
Znajomość AMXX (0/8): 3
Doświadczenie: 10 lat, nigdy nie byłem adminem
Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam:Tak
SID:76561199104336433
Link do profilu na STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561199104336433
Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/Krystus Plastus/51.77.57.46:27015/
Kontakt: Whatsapp oraz steam
Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?:Grywam często (4/5 dni w tygodniu) i w późnych godzinach wieczornych i uważam że w tym przedziale czasowym dość często nie ma aktywnego admina. Jestem na serwerze od dłuższego czasu i dużo osób mnie kojarzy. Sam wiem że gra polega na dobrej zabawie i chciałbym aby atmosfera wśród graczy na serwerze również była miła i bezkonfliktowa. 

Wiadomo Amx każdy z nas zaczynał prosta sprawa do ogarnięcia oraz wskazówki naszych adminów i doświadczenie w byciu adminem by sie nadrobiło ;) 

Dużo nie widziałem cię na serwerze ale to z mojego powodu ponieważ miałem mało czasu na gre ostatnio . ale jesteś sympatyczny gość i bajere też masz ;)

Ale jestem na NIE! -Regulamin ważna istotna sprawa "2. Konto na forum musi być założone przynajmniej 7 dni przed złożeniem podania."

• Admin CS 1.6 ONLY DD2
  • Donator
  • Support Admin

+ wiek 

+ STEAM 

Game Tracker 

gram troche na PB ostatnio trochę mniej bo praca mi koliguję ale jak wejdę i zazwyczaj jesteś na SPECT na godz się nie nabija sorry 

Więc ja jestem na NIE jak na razie