Krystus Plastus Napisano Poniedziałek o 16:15 #731432 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 16:15 Nick na serwerze: Krystus Plastus Wiek: 24 Znajomość AMXX (0/8): 3 Doświadczenie: 10 lat, nigdy nie byłem adminem Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam:Tak SID:76561199104336433 Link do profilu na STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561199104336433 Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/Krystus Plastus/51.77.57.46:27015/ Kontakt: Whatsapp oraz steam Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?:Grywam często (4/5 dni w tygodniu) i w późnych godzinach wieczornych i uważam że w tym przedziale czasowym dość często nie ma aktywnego admina. Jestem na serwerze od dłuższego czasu i dużo osób mnie kojarzy. Sam wiem że gra polega na dobrej zabawie i chciałbym aby atmosfera wśród graczy na serwerze również była miła i bezkonfliktowa. Patusiara 128 i bociu dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haardocore Napisano Wtorek o 13:19 #731468 Udostępnij Napisano Wtorek o 13:19 Wiadomo Amx każdy z nas zaczynał prosta sprawa do ogarnięcia oraz wskazówki naszych adminów i doświadczenie w byciu adminem by sie nadrobiło Dużo nie widziałem cię na serwerze ale to z mojego powodu ponieważ miałem mało czasu na gre ostatnio . ale jesteś sympatyczny gość i bajere też masz ! Ale jestem na NIE! -Regulamin ważna istotna sprawa "2. Konto na forum musi być założone przynajmniej 7 dni przed złożeniem podania." truskawkaaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano wczoraj o 09:51 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin #731616 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:51 + wiek + STEAM - Game Tracker gram troche na PB ostatnio trochę mniej bo praca mi koliguję ale jak wejdę i zazwyczaj jesteś na SPECT na godz się nie nabija sorry Więc ja jestem na NIE jak na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olcia01 Napisano 22 godziny temu Kobieta #731627 Udostępnij Napisano 22 godziny temu Często widzę na serwerze, jednak praktycznie zawsze jesteś na spect😐. Do tego słaba komunikacja z graczami. Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAJKO Napisano 20 godzin temu #731631 Udostępnij Napisano 20 godzin temu Spędza sporo czasu na serwerze, jednak w dużej mierze robi to na spect. Admin powinien być aktywnym graczem żeby lepiej reagować na różne sytuacje. Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 1 godzinę temu Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #731660 Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Widzę że przez ostatnie dni nie wchodziłeś na serwer + wypowiedzi że ciągle tylko siedzisz na afku raczej w celu sztucznego nabijania godzin z myślą że to sprawi akceptacje podania Podanie odrzucone pograj dłużej, nie nabijaj sztucznych godzin i wtedy napisz jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 1 godzinę temu Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #731661 Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi