Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2015 #318188 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Moje pytanie brzmi tak. Uzyłem rakietki przed 7 sekunda dlatego zeby bylem juz wczesniej na respie przeciwnika i dostalem za to bana. to troche bez sensu po to postac jest ta tak zrobiona zeby uzywac rakietek. I chcem wiedziec czy na mapie max jesli szybciej bd na respie przeciwnika moge uzywac rakietek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 14 Sierpnia 2015 #318191 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Nie, regulamin jest chyba jasny. chodzi o to żeby dać graczom czas na rozejście się - bo pomyśl jakie bezsensu byłoby puszczanie rakietek na początku rundy gdy zabijesz 10 osób na raz. Nie ma wtedy gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2015 #318194 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 To bezsensu jak szybko dobiegam do ich respu i nie moge puscic rakiety to mam dac sie zabic ? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 14 Sierpnia 2015 #318214 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Może lepiej poczekać tą chwilę na respie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DedFacker Napisano 14 Sierpnia 2015 #318226 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 A nie możesz po prostu używać M4A1 ? po coś ta broń chyba jest... kolejne dziecko z rakietkami achh...ta gimba,ode mnie bodajże dostałeś tego bana.Po to jest regulamin żeby go przestrzegać a jak go nie znasz to zapraszam do przeczytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Sierpnia 2015 #318460 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Nie w takiej sytuacji nie możesz użyć rakietek. Jak napisali wyżej warto poczekać chwilę lub po prostu użyć broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Sierpnia 2015 #318462 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi