Skocz do zawartości

Screeny - Sultan Kosmitow

Xiaomi

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Born napisał:

Zmodyfikowałeś pliki przy wrzutce - prosiłbym o oryginały, bez potencjalnego kopiowania.
Czas się nie zgadza

Nic nie modyfikowalem pliki prosto z cstrike poszły do rar i na hosting. Jak czas się nie zgadza ? Screeny zrobione dzisiaj 15:11 Jak mam dać oryginały skoro to są oryginały

Edytowane przez Xiaomi
Born,

Screeny są z 15:08 - proszę o taką datę modyfikacji

U mnie na kompie jest 15:11. Moze dotarły do mnie 3 min później, nie wiem. innych nie mam. Jedyne co z nimi robiłem to chciałem je przejrzeć online w TGA View-erze. Na logike ujmując dałbym radę usunąć jakies cheaty w ciągu minuty na pięciu zdjęciach 3 minuty po zrobieniu ss?

Piesy, (edytowane)

Nie możliwe jest to aby screeny pojawiły się po banie, prędzej na odwrót wpierw screeny a kilka sekund później ban, tym bardziej że ostatnio widziany przez serwer byłeś o 15, a nie 15:11

Edytowane przez Piesy

To nie wiem ja nic nie poradzę, dostałem ssy i wrzuciłem. Jakbym był cheaterem to bym się nie bawił w wrzucanie na forum a tym bardziej usuwanie śladów (5 sztuk w minute XD) bo serwerów od groma. Jak nie będzie ub to mam was w dupie. Nie moja wina że jakiegoś admina na serwie zabolało że go parę razy zabiłem i teraz że wam się jakieś minutki nie zgadzają.

• Admin CS 1.6 ONLY DD2
  • Donator
  • Support Admin

jako następna osoba że tak to nazwę z upoważnionych screeny się nie zgadzają z czasem więc jak wyżej napisane prosimy o prawidłowe screeny 

ps. nie musiałeś ty przy tym grzebać mógł to zrobić nielegalny program jeżeli go używałeś  na ta chwile UB nie będzie czekamy na prawidłowe screeny 

Temat zostawiam otwarty proszę o nie pisanie nie potrzebnych postów tylko na post z oryginalne screeeny 

Pozrawiam Smoku :)