Xiaomi Napisano 6 godzin temu #732095 Udostępnij Napisano 6 godzin temu Twój nick podczas grania: Sultan Kosmitow Godzina, data zdarzenia: 10.10.2025 - 15:08:11 Mapa: de_dust2 Link do screenów: megawrzuta.pl/xxkbkb4a STEAM_ID / IP: STEAM_1:0:1830165282 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 5 godzin temu Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #732096 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 5 godzin temu Zmodyfikowałeś pliki przy wrzutce - prosiłbym o oryginały, bez potencjalnego kopiowania. Czas się nie zgadza Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xiaomi Napisano 4 godziny temu Autor #732105 Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 1 godzinę temu, Born napisał: Zmodyfikowałeś pliki przy wrzutce - prosiłbym o oryginały, bez potencjalnego kopiowania. Czas się nie zgadza Nic nie modyfikowalem pliki prosto z cstrike poszły do rar i na hosting. Jak czas się nie zgadza ? Screeny zrobione dzisiaj 15:11 Jak mam dać oryginały skoro to są oryginały Edytowane 4 godziny temu przez Xiaomi Born, 4 godziny temu Screeny są z 15:08 - proszę o taką datę modyfikacji Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xiaomi Napisano 4 godziny temu Autor #732106 Udostępnij Napisano 4 godziny temu U mnie na kompie jest 15:11. Moze dotarły do mnie 3 min później, nie wiem. innych nie mam. Jedyne co z nimi robiłem to chciałem je przejrzeć online w TGA View-erze. Na logike ujmując dałbym radę usunąć jakies cheaty w ciągu minuty na pięciu zdjęciach 3 minuty po zrobieniu ss? Piesy, 4 godziny temu (edytowane) Nie możliwe jest to aby screeny pojawiły się po banie, prędzej na odwrót wpierw screeny a kilka sekund później ban, tym bardziej że ostatnio widziany przez serwer byłeś o 15, a nie 15:11 Edytowane 3 godziny temu przez Piesy Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xiaomi Napisano 3 godziny temu Autor #732108 Udostępnij Napisano 3 godziny temu To nie wiem ja nic nie poradzę, dostałem ssy i wrzuciłem. Jakbym był cheaterem to bym się nie bawił w wrzucanie na forum a tym bardziej usuwanie śladów (5 sztuk w minute XD) bo serwerów od groma. Jak nie będzie ub to mam was w dupie. Nie moja wina że jakiegoś admina na serwie zabolało że go parę razy zabiłem i teraz że wam się jakieś minutki nie zgadzają. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 2 godziny temu Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin #732118 Udostępnij Napisano 2 godziny temu jako następna osoba że tak to nazwę z upoważnionych screeny się nie zgadzają z czasem więc jak wyżej napisane prosimy o prawidłowe screeny ps. nie musiałeś ty przy tym grzebać mógł to zrobić nielegalny program jeżeli go używałeś na ta chwile UB nie będzie czekamy na prawidłowe screeny Temat zostawiam otwarty proszę o nie pisanie nie potrzebnych postów tylko na post z oryginalne screeeny Pozrawiam Smoku Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi