RuskieFajki90 Napisano 13 Sierpnia 2015 #317932 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): dzis, okolo 14 00 Nick admina/gracza, który zawinił: Akinari kamisaka Dowody: [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 6 dni , 23 godzin , 46 minut i 38 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : `RuskieFajki ^ _ ^ [AMXBans] Powod : ' Obraza admina ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 2258097 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 80.48.235.234 ' Świadkowie: Gracze, ale za pewne bede stac po stronie admina, bo gram na cod mod od dzis Uzasadnienie:Gralem i dostalem Bana na 1 tydzien za to ze napisalem na u@ admin ma wh. Jak napsialem to admin specjalnie gadal przez mikro, tak mam wh i aima, aby mnie upokorzyc, gadal tak ze ma aima i wh, napsialem na u@ ze jak ma aima i wh to niech sie banuj. A w tedy admin dal mi bana na 1 tydzien za Obraze admina, Jaka obraza admina? chyba ze jak napisalem na U@ amin na wh to byla obraza, yhymmm... Prosze o zawieszenie praw admina dla Akinari kamisaka na okres 7 dni, admin zrozumie ze sie nie dokucza dla graczy i ze sie nie banuje za napisanie na u@. Pozdrawiam licze na pozytywne rozpatrzenie skargi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 13 Sierpnia 2015 Premium #317935 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Zapraszam Admina banującego do przedstawienia dowodów w ciągu 24 h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 13 Sierpnia 2015 Weteran MH #317936 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi