CpunneK Napisano 24 Marca 2016 #415617 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Twój nick podczas gry: CpuneK Godzina, data zdarzenia: 10 min temu Mapa:dd2 STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Hmmm Wiec tak Wchodze na serwer gram moment i wyskakuje mi hzkhzc jakos tak i nie wiem oco z tym kaman gracze pisza mi o jakims skrypcie reinstal cs'a zrobilem i nie mam pojecia oco chodzi może mi ktoś wyjasnic + prosze o ub [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'HzKzHack' [AMXBans] Duration: '1 week' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:163376117' [AMXBans] Your IP: '31.1.95.151' [AMXBans] =============================================== PS: Może mi ktoś powiedzieć czemu nie widze avków ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 24 Marca 2016 #415620 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 W configu/userconfigu masz jakieś niedozwolone cuda, które wykrył serwer i automatycznie Cię zbanował. Nie warto grać na nsie, zwłaszcza z lipnego źródła, skoro sam tego nie dodawałeś. Masz już 4 aktywne bany, więc nie ma o czym gadać - chciałeś uniknąć bana zmieniając SID, więc teraz żeby dostać UB musisz odrobić bana permanentnego reklamami sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 24 Marca 2016 #415621 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi