CpunneK Napisano 24 Marca 2016 #415617 Napisano 24 Marca 2016 Twój nick podczas gry: CpuneK Godzina, data zdarzenia: 10 min temu Mapa:dd2 STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Hmmm Wiec tak Wchodze na serwer gram moment i wyskakuje mi hzkhzc jakos tak i nie wiem oco z tym kaman gracze pisza mi o jakims skrypcie reinstal cs'a zrobilem i nie mam pojecia oco chodzi może mi ktoś wyjasnic + prosze o ub [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'HzKzHack' [AMXBans] Duration: '1 week' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:163376117' [AMXBans] Your IP: '31.1.95.151' [AMXBans] =============================================== PS: Może mi ktoś powiedzieć czemu nie widze avków ??
SUNN. Napisano 24 Marca 2016 #415620 Napisano 24 Marca 2016 W configu/userconfigu masz jakieś niedozwolone cuda, które wykrył serwer i automatycznie Cię zbanował. Nie warto grać na nsie, zwłaszcza z lipnego źródła, skoro sam tego nie dodawałeś. Masz już 4 aktywne bany, więc nie ma o czym gadać - chciałeś uniknąć bana zmieniając SID, więc teraz żeby dostać UB musisz odrobić bana permanentnego reklamami sieci.
SUNN. Napisano 24 Marca 2016 #415621 Napisano 24 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
Popularne Dni
24 Mar
3
Najaktywniejsi w tym temacie
SUNN. 2 posts
CpunneK 1 post
Popularne Dni
24 Mar 2016