logi艣 Napisano 11 Sierpnia 2015 #317473 Udost臋pnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Nick: logi艣 Wiek: 19 Data rejestracji na forum: 20.02.2014 Czas sp臋dzony na forum: oko艂o 20 dni聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: Tak, cz臋sto pomagam innym w ocenianiu demek jak i r贸wnie偶 screen贸w. Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Tak na serwerze w postaci screen贸w. Dlaczego Ty?: Mam do艣wiadczenie i chcia艂bym pom贸c. Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: 2h聽 Dwumiesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie) Tak Co艣 od siebie: Mam zgod臋 od opiekuna UBT, prosz臋 o pozytywne rozpatrzenie mojego podania, pozdrawiam 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 11 Sierpnia 2015 #317485 Udost臋pnij Napisano 11 Sierpnia 2015 zestaw na pw聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 13 Sierpnia 2015 #318070 Udost臋pnij Napisano 13 Sierpnia 2015 聽 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi