logiś Napisano 11 Sierpnia 2015 #317473 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Nick: logiś Wiek: 19 Data rejestracji na forum: 20.02.2014 Czas spędzony na forum: około 20 dni Doświadczenie w ocenianiu: Tak, często pomagam innym w ocenianiu demek jak i również screenów. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak na serwerze w postaci screenów. Dlaczego Ty?: Mam doświadczenie i chciałbym pomóc. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 2h Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Tak Coś od siebie: Mam zgodę od opiekuna UBT, proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 11 Sierpnia 2015 Weteran MH #317485 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 zestaw na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 13 Sierpnia 2015 Weteran MH #318070 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi