Jakub -_- Napisano Poniedziałek o 21:48 #733104 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:48 Nick na serwerze: Jakub -_- Wiek: 18 Znajomość AMXX (0/8): 7 Doświadczenie: Pytanie dosyć niesprecyzowane, ale czytając podania innych dochodzę do wniosku, że chodzi o ogólny staż w cs (8/9 lat, gram od małego brzdąca :P). Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Oczywiście, jak niektórzy mogli zauważyć gram na serwerze na ns ze względu na to, że steam - skaczące 60 fps i poniżej, a NS 200+. SID: STEAM_0:1:581223013 107 00:25 21 0 Link do profilu na STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561199122711755/ Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/Jakub -_-/51.77.57.46:27015/ Kontakt: Steam, serwer (w razie konieczności mogę pomyśleć na innymi komunikatorami, ale myślę, że nie ma takiej potrzeby. Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem spokojną, kontaktywną osobą. Spędzam na serwerze dużo wolnego czasu, bo mimo, że jest ten UPORCZYWY SLOWDOWN jest to jedyny serwer PB, który się trzyma na rynku. Uważam także, że przyda się dodatkowa para rąk do pomocy, pełnienie tej funkcji nie sprawi mi większych problemów, gdyż miałem admina na serwerach typu PB, JB, ZM, DR, SR i wiele innych, których sam nawet nie zlicze. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam Jakub -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano wczoraj o 05:03 Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #733157 Udostępnij Napisano wczoraj o 05:03 Jestem za okresem próbnym, niestety za dużo nie zdaża mi się grać na serwerze i nie do końca wiem jak z trzymaniem się regulaminu u ciebie, ale parę razy jak z tobą grałem zrobiłeś dobre wrażenie. W pytaniu o doświadczenie chodzi o doświadczenie na podbnych stanowiskach admin, op, czy właściciel nawet, ale to napisałeś pod koniec. gracz nie karany przynajmniej w bansie nic nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuMiS_^^ Napisano wczoraj o 10:36 Admin CS 1.6 PAINTBALL #733182 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:36 Dostałeś raz muta ode mnie za brak kultury. Nie wiem jak się zachowujesz gdy nie ma admina więc na razie jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 17 godzin temu Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #733216 Udostępnij Napisano 17 godzin temu Podanie odrzucam po przejrzeniu logów co pisałeś przez swój okres grania obrażanie/cytowanie dziwnych piosenek i dziwne teksty do różnych graczy a takie coś u Admina nie przejdzie, musisz się zastanowić jaką drogą chcesz iść bo jeszcze jesteś młody, pograj sobie tydzień/dwa. Ogarnij swoje zachowanie na serwerze żeby ludzie mogli cię poznać z tej dobrej strony a nie z tej dziwnej i wtedy może będziesz się nadawał. Co do steama to jest wymagany jeżeli widzę że ktoś nie gra to oznacza że nie ma steama a bez tego podanie również jest automatycznie odrzucane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 17 godzin temu Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #733217 Udostępnij Napisano 17 godzin temu Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi