zabjca to ja Napisano 11 Sierpnia 2015 #317278 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 nick: zabjca to ja wiek:16 doświadzenie (w byciu adminem):dobre znajomosc AMXX:5 Staż w cs-sie:4 lata Steam/NonSteam:NS Dlaczego ty?: na serwerze jest sporo graczy grających na cheatach i nie przesztrzegających zasad.Myśle ,że każda para rąk sie przyda czas jaki dziennie poswiecasz na CS-a:2h-4h kontakt:jestem caly czas na skype monster346 link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/zabjca%20to%20ja/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 11 Sierpnia 2015 #317329 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Pamietam Cie z przed mojego urlopu wiec sie wypowiem. Zacznijmy od + i -.. Twoje doswiadczenie nam nic nie mowi czy byles adminem czy nie. Znajomosc amx 5? no nie wiem. + wiek - steam + GT - Nie zglaszasz na u@ - Dosyc (przepraszam za wyrazenie) ulomne zachowanie masz w grze jak typowy idiota. - Konto pod podanie.. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 12 Sierpnia 2015 #317650 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Pograj z nami dluzej i wtedy zloz podanie na ten czas odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 12 Sierpnia 2015 #317651 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi