Egzekutor20 Napisano 15 godzin temu #733765 Udostępnij Napisano 15 godzin temu [MultiHeadBans]-------------------------------------[MultiHeadBans] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: Egzekutor20 ||| IP: 178.42.30.194 ||| SteamID: STEAM_0:0:711731927 ||| Admin banujacy: pokraka ||| Powod: uzywanie czyjegos wizerunku jako spray zapraszam na forum ||| Ban utworzony: 26.10.2025 - 18:02:54 ||| Dlugosc: Na zawsze ||| Serwer: [ONLY DD2] ★ MULTI-HEAD ★ FREE VIP ★ PUBLIC 1s1k (de_dust2) ||| Pozostaly czas: Na zawsze ||| Wygasnie: Nigdy [MultiHeadBans]-------------------------------------[MultiHeadBans] Kicked by Console: "Zostales zbanowany :<" Kicked :"Zostales zbanowany :<" CHŁOP SIĘ PRUJE JAK KTOS GO ZABIJE I GO BOLI TO ZACZELY SIĘ USZCZYPLIWOSCI SŁOWNE WIEC DAŁ MI BANA NA GODZINE ,GODZINA MINEŁA WZIAŁEM JEGO TWARZ W KWESTI USZCZYPLIWOSCI I ZROBIŁEM SPREYA ALE ZEBY BANOWAĆ PERMEM ZA 1 SPREYA GDZIE CO MIESIAC WSPOMAGAM WAS FINANSOWO TOA JAKIS ZART W KWESTI TEGO SPREYA MOGE OBIECAC ZE TO SIE WIECEJ NIE POWTORZY PROSZE O UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi_wola Napisano 15 godzin temu Admin CS 1.6 ONLY DD2 #733766 Udostępnij Napisano 15 godzin temu Po pierwsze nie jestes aż tak dobry zebym sie przejmował zabiciem przez kogos takiego jak Ty Po drugie zapytałem sie czy w TT jest za ciezko ze po przeniesieniu ptb Ciebie do TT wróciłem rundę pozniej do CT , nadmienię ze TT przegrywaliśmy 8:0 Wtedy Ty zacząłeś obrażać mnie od cziterow, kasztanów, odjebanych. Dostałeś Kicka na upomnienie , po powrocie dalej jechałeś swoje. Nie po to spędzam jako praktycznie jedyny aktywny admin na serwie tyle godzin zebys mnie obrażał wśród innych graczy. Co do spraya dostales Kicka zebys go zmienił, wrociles a ja specjalnie wyszedłem i wróciłem na pod innym nickiem na niewidce zeby zobaczyć czy sie do tego dostosowałes, jako ze nie dostales perma z zaproszeniem na forum. Rozpowszechnianie czyjegoś wizerunku bez jego zgody jest karane a znalezc Cie w tych czasach nie bylo by trudne i założenie Ci sprawy. Jesli masz jakieś problemy emocjonalne zalecam udanie sie do specjalisty mar_cin dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egzekutor20 Napisano 15 godzin temu Autor #733767 Udostępnij Napisano 15 godzin temu (edytowane) TWOJ WIZERUNEK JEST DOSTĘPNY NA STRONEI MULTI HEAD I NA STEAMIE POZATYM NIE ZAPROSIŁEM CIĘ TUTAJ DO ODPOWIEDZI CHŁOPAKU I OD CZYTANIA TWOICH SPŁAKANYCH TEKSTÓW DLA MNEI TAK SAMO NIE JESTES DOBRY OSOBA KTÓRA UZYWA NO RECOILA NA SNAJPERCE MÓWI SAMA ZA SIEBIE NA JAKIM GRA POZIOMIE XD Edytowane 15 godzin temu przez Egzekutor20 mar_cin dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi_wola Napisano 15 godzin temu Admin CS 1.6 ONLY DD2 #733768 Udostępnij Napisano 15 godzin temu Zapoznaj sie z kodeksem jesli nie chcesz mieć problemów. Samo Twoje używanie capsa o czymś świadczy. Jako jeden z niewielu bylem prześwietlany na wszystkie sposoby wiec kto tu płaczę, do tego recoil na awp no brawo dla Ciebie znawco CS. Ja sie juz nie wypowiadam niech administracja sie wypowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egzekutor20 Napisano 15 godzin temu Autor #733771 Udostępnij Napisano 15 godzin temu (edytowane) 30 minut temu, Rafi_wola napisał: Edytowane 15 godzin temu przez Egzekutor20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egzekutor20 Napisano 15 godzin temu Autor #733772 Udostępnij Napisano 15 godzin temu ty myslisz znawco ze na ss ci coś wyjdzie jezelli dobrze coś ukrywasz ? chyba jestes smieszny strzelasz na 40 metrów no recoile z a do b i trafiasz stoisz w miejscu gdzie skanujesz na longa trzymajac ciagle strzał i nie masz recoila nie da się tak strzelać trzeba szybko przycelowac i wtedy uderzyc a ty napierdalasz bez przycelowywania i masz no recoila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 15 godzin temu Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #733775 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 15 godzin temu Zmieniam bana na okres 1 TYGODNIA - ze względu na wykonaną czynność i ze względu na ferment w tym temacie. Również na Twoje konto na forum ląduje warn. Mam nadzieję, że przez ten czas ochłoniesz. Jeszcze jedna taka akcja i perm zostaje Rafi_wola dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 15 godzin temu Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #733776 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 15 godzin temu Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi