Mrozik Napisano 28 Października #733914 Udostępnij Napisano 28 Października Twój nick podczas gry: Mrozik Godzina, data zdarzenia: 28.10.2025 - 11:15:21 Mapa: de_dust2 STEAM_ID: STEAM_1:0:1259828212 IP: 37.209.149.0 Uzasadnienie: Ban za nic. Proponuję weryfikować adminów, którzy grają na serwerze. Adminem powinien być człowiek, który osiąga chociaż minimalne statystyki i nie banuje w momencie w którym przegrywa. Pozdrawiam Link do SS: https://we.tl/t-uYgiDpNgrH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 28 Października Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin #733919 Udostępnij Napisano 28 Października Po sprawdzeniu twoich SS nie podobają mi się one wejdzie Piesy i on zdecyduje więc na razie nie ma UB jak napisałem Piesy zdecyduje nie odpowiada mi grafika czas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrozik Napisano 28 Października Autor #733920 Udostępnij Napisano 28 Października To chyba żart SS wstawione zaraz po banie. Miałem je wysłać w kilka minut do grafika komputerowego na przerobienie? Czy ktoś weryfikuje umiejętności administratorów? Piesy, 28 Października (edytowane) Poproszę o screeny z poprawnymi godzinami, bo czas modyfikacji się nie zgadza, spakuj je ręcznie w rar, i wrzuć na inny hosting wtedy może będzie się zgadzać, smoku bardzo dobrze zwrócił uwagę na godziny, są nie prawidłowe, + nie pasują mi te modele, są jak by za małe Edytowane 28 Października przez Piesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrozik Napisano 28 Października Autor #733960 Udostępnij Napisano 28 Października Wrzucam ponownie - nie wiem o co chodzi z godziną bo nie wiem jak i czym otworzyć te pliki. Może to kwestia zmiany czasu ? megawrzuta.pl/o3yfc6td Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 28 Października Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #733967 Udostępnij Napisano 28 Października na screenach 01 i 00 nie zgadza się godzina, akurat tam gdzie widnieje jakiś model postaci, to nie ma nic związanego z zmianą czasu, dostałeś szansę na wstawienie właściwych screenów, nie zrobiłeś tego więc bez ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 28 Października Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #733968 Udostępnij Napisano 28 Października Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi