ArmiaAka Napisano 10 Sierpnia 2015 #317055 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Nick: <>PatryK<>AkA<>ArmiAWiek: 19Doświadczenie (w byciu adminem): Duże byłem już nie raz adminem na tego typu serwach.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10Staż w CS-sie: 2-3lataSteam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Myśle, że się przydam na serwerze jest dość dużo cziterów a mało aktywnych Adminów. Jestem miłym i aktywnym graczem na serwerze gram często zazwyczaj rano i wieczorem a własnie w tedy jest masa cziterów. Zauważyłem też, że większość cziterów poznała nicki adminów i wbija na Aim WH SH tylko gdy nie ma adminów. Sugeruję też aby dawać admina tylko ludziom ze Steam'em i adma dać na SID by admin wrazie potrzeby mógł zmienic NICK Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5h Kontakt: steam / TS3 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/%3C%3EPatryK%3C%3EAkA%3C%3EArmiA/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazor VIKINGS™ Napisano 11 Sierpnia 2015 #317265 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Na tak Aktywny Kulturalny Ambitny Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 12 Sierpnia 2015 #317647 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 przegrales z nami 6 dni bardzo malo jak na nowego admina. Daj sie poznac, pograj dluzej i wtedy pomyslimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 12 Sierpnia 2015 #317648 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi